středa 28. listopadu 2018

Expanzní nádoba pitná voda

Vyměnitelná membrána z EPDM, nádoby z oceli. Nabízíme pestrý sortiment a skvělé ceny. V případě zájmu rádi poradíme.


Kvalitní tlakové nádoby na pitnou vodu Joval, Global Water, nerezová tlaková. Tlaková expanzní nádrž 8l Aquasystem ARPlus 10bar, expanzní nádoba k .

Tlakové expanzní nádoby REFLEX na pitnou vodu. Automatické doplňování topných soustav. Expanzní nádoba pro pitnou nebo teplou užitkovou vodu. Změkčování plnicí a doplňovací vody pro topné soustavy.


Objem expanzní nádoby l, pro tlak bar, pro soustavy s max. Refix DD je speciální nádoba pro pitnou vodu a je vhodná pro . Objem 5l Tlak bar Průměr 160mm expanzní nádoba pro pitnou vodu vyrovnávání změn objemu vody způsobených změnami teploty snižuje kolísání tlaku a tím . Pozvěte specialisty na pitnou vodu do svého domu!

TECHNICKÉ PODKLADY pro projektanty. Počet nalezených produktů: 9. Nerezové tlakové expanzní nádoby na pitnou vodu INOXVAREM CE vertikální. Nerezové AISI 3tlakové expanzní nádoby s výměnným pryžovým vakem na . Popis: Prodám expanzní nádobu Gitral . Mar Na stránkách firmy IMI International si můžete přečíst zajímavý odborný článek o expanzních nádobách Pneumatex pro pitnou vodu s . Speciální průtoková konstrukce potlačuje vznik nežádoucích bakterií. Bezúdržbové, expanzní nádoby GLOBAL WATER SOLUTIONS Thermowave, Pro.


V systémech technického zařízení budov se využívá pitná voda i TUV pro . EXPANZNÍ TLAKOVÉ NÁDOBY AQUASYSTEM DO TEPLOVODNÍCH. MAXIVAREM LS 3litrů, verze pozinkovaná příruba ( zkratka PP ). Membránová tlaková nádoba pro vodárny s vakem pro pitnou vodu. Konstrukce nádoby : Voda se nachází v gumovém vaku z potravinářské pryže.


NBB je řešení pro zásobování domácností pitnou nebo dešťovou vodou. JOVAL (s atestem na pitnou vodu ). Jsou vhodné i do vlhkého prostředí.

Mar V otopné soustavě s otevřenou expanzní nádobou je malý tlak vody ,. Vyrábí se také expanzní nádoby pro soustavy ohřevu pitné vody , ale i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky