pátek 21. prosince 2018

Galerie koupelen

Koupelna je sice malý, ale nesmírně důležitý prostor v našem bytě. Místo, kam chodíme relaxovat, místo, které musí vyhovět mnoha . Přímo v centru Zlína se nachází vzorkovna o výstavní ploše 640m plná výstavních kójí a panelů. Naši designéři pro vás připravili galerii koupelen , ve které najdete nejnovější trendy a spoustu nápadů pro váš interiér.


Podívejte se, jak sladit jednotlivé odstíny . Umístit do malého prostoru koupelny všechno potřebné vybavení je výzva!

Máme na to potřebné vychytávky. Není jednoduché vybrat si tu „správnou“ koupelnu a navíc, co je to vlastně ta „správná“ koupelna? Naše společnost nabízí obklady a dlažby, sanitární keramiku, vodovodní baterie, sprchové kouty, vany, koupelnový nábytek, množství koupelnových doplňků, . GALERIE KOUPELEN Pelhřimov Křemešnická 650 . Staré umakartové jádro nemusí být tím nejhorším, co vás při rekonstrukci koupelny potká.


I ve starých cihlových domech najdete „smutné příběhy“. Plzni na klíč, koupelny Plzen, obklady a dlazby koupelny. Hledáte inspiraci do své koupelny ?

Fotogalerie návrhů nabízí průřez tvorbou našich designérů, které navrhování koupelen prostě baví. V naší galerii koupelen najdete naše již zrealizované koupelny. Jsou rozděleny podle názvů dle typu použitého obkladu.


Zajímá vás malá koupelna nebo naopak přemýšlíte jak co nejlépe využít větší prostor? Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Společnost Laufen CZ, největší výrobce koupelnové keramiky v České republice, představuje po krátké přestavbě Galerii koupelen v Legerově . Naši unikátní dřevěnou kolekci najdete nově v Galerii koupelen LAUFEN v Praze. Ve spolupráci s autorským studiem RAWA vystavujeme od 11. Galerie koupelen - technické poradenství a služby. Přestavby a rekonstrukce koupelen , elektroinstalatérství a vodoinstalatérství.


Naše výroba je rozdělena do dvou samostatných výrobních závodů: nábytkový - kuchyňské linky, vestavné skříně, obývací sestavy, kancelářský nábytek atd. INTERIÉRY KOUPELEN - rekonstrukce bytů, domů, hotelů i administrativních budov. Luxusní koupelny , od návrhu pro realizaci, vše ve vlastní režii. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Největší galerie koupelen v ČR.

Pod novým interiérem showroomu „Prague Gallery - Art of bathrooms“ je podepsán světoznámý designér . Navrhujeme a vyrábíme zakázkové stylové kuchyně, originální koupelny a nábytek z masivního dřeva v harmonii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky