úterý 11. prosince 2018

Gardena kovový vozík na hadici 60

Gardena kovový vozík na hadici 60

Na cívku na hadici se vejde maximálně m 13mm hadice, m 15mm hadice nebo m 19mm hadice. Díky tomu všemu je kovový vozík na hadici od . Kovový vozík na hadici s výškově nastavitelným držadlem je vhodný pro každou tělesnou výšku. Stabilní, kovový buben opatřený práscaron,kovým povlakem, s volně se otáčející . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . Díky použitým materiálům a dílům, zejména práškově lakované kovové cívce, je kovový vozík na hadici vysoce pevný. S vozíkem na hadici TS GARDENA Classic je zalévání opravdová zábava.


Gardena kovový vozík na hadici 60

Díky speciálně tvarovanému podstavci má vysokou stabilitu při stání. Výrobce Gardena, prodej v sekci Vozíky na hadice a navijáky. Autorizovaný prodejce Gardena.


Přemýšlíte, jak si usnadnit každodenní zalévání vaší zahrady? Vozík na hadicu Gardena kovový vozík na hadicu , Šikovný pomocník v podobe kovového. Môžete na neho ľahko navinúť až m hadice. GARDENA sada vozíku s hadicí , kovová (ilustrační foto) sada vozíku s hadicí TS sada vozíku s hadicí Kapacita hadice včetně m, mm . S výškově nastavitelným držadlepřizpůsobí se tělesné výšce. Se stopkou proti odkapávání: . GARDENA - kovový vozík na hadici C - Svýškově nastavitelným držadlevhodný pro každou tělesnou výšku.


Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Zalomená přípojná osa zabraňuje přelomení hadice. Lze upravit na GARDENA profi-systém pomocí šroubení profi-systému č. Vďaka tomu všetkému je kovový vozík na hadicu . Na cievku na hadicu sa zmestí maximálne m - mm hadice , m - mm hadice alebo m - mm hadice.


Vozík je opatřen velkou klikou, díky níž . GARDENA nástěnný box na hadici roll-up automatic Comfort umožňuje obzvláště. Ergonomicky navržená tryska s osmi variantami proudu vody. Nové řešení pro zalévání: lehké, kompaktní, praktické a jednoduché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky