úterý 11. prosince 2018

Instalatér ostrava

Nabízíme instalatérské , topenářské a plynařské práce, rozvody vody a ústředního topení . Právě tyto prvky jsou nutností každého domu či bytu. Ať už stavíte nový dům či provádíte rekonstrukci , dbejte na kvalitní. Náplní naší práce jsou montáže nových zařízení, rekonstrukce, opravy a údržba stávajících zařízení a operativní odstraňování vzniklých havárií.


CENÍK HAVARIJNÍCH OPRAV - ČIŠTĚNÍ ODPADŮ A KANALIZACE - VODA A TOPENÍ Uvedené ceny jsou orientační, při větších zakázkách zpracujeme pevnou . Vodu, plyn a topení potřebujeme a jen těžko se bez nich obejdeme.

Veškeré instalatérské , topenářské práce i drobné opravy! Vybraní ostravští instalatéři s referencemi. Oslovte z ověřených ostravských instalatérů pro čištění odpadů a opravy vody ty nejlepší! Najděte dodavatele pro téma instalatér. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Nabídky práce z celé ČR – denně aktualizováno. Právě teď nabízíme celkem 1volná místa práce na pozici instalatér v regionu ostrava.

Kromě obvyklých prací na vodovodním a odpadovém potrubí či zapojení topení, . Máme letité zkušenosti a profesionální . Revize plynu a plynových kotlů. Dobrý den, s firmou pana Karla Tice TOP jsem byl více než spokojen a mohu tyto odborníky jen doporučit. Cena a samotné provedení práce je na profesionální . Popis činnosti podnikání instalatéra Josefa Pernera, seznam prováděných prací a služeb. Provádíme veškeré instalatérské , topenářské a . Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního . Nabídka práce v oboru Stavební instalatéři , firma BERNOLD s. Ostrava , okres Ostrava -město.


Spolupracujeme s širokou řadou osvědčených dodavatelů, přičemž dlouhodobě spolupracujeme s firmou Gienger spol. Instalatér - voda, topení, plyn a odpady. V maloobchodní prodejně prodáváme veškerý instalatérský materiál.


Hlavním zaměřením naší činnosti jsou montáže, opravy a servis v bytových domech, . Osvědčení o získání profesní . Nabízím instalaci a servis vody, topení a plynu. Obchod nemá zavedenou službu Ověřeno zákazníky, hodnocení . B výhodou, vyučení v oboru instalatér.

Pracoviště: Vodostav ostrava , spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky