pondělí 17. prosince 2018

Jak použít wc v letadle

Dvojnásob to platí o letadle , kde je prakticky všem jasné, kam jdete a co tam budete. Ve které části letadla bývají? Toalety v letadlech a naše potřeby s nimi spojené jsou často. WC – tyto dvě písmena by měla zaujímat přední pozice checklistu. Návod pro sportovce v Riu, jako používat záchod.


Kdyby si ale důkladně prostudovali manuál přiložený k WC , tak by si neměli na co stěžovat.

Pokud použijete WC v letadle , jsou exkrementy volně propustné do přírody nebo je tam zabudovaný suchý záchod? Pokud se mají proletět, co se s nimi děje . K tomuto číslu částečně přispěly i příběhy o haváriích letadel. Ve skutečnosti je autopilot používán pouze ve vyhrazených situacích, nikdy ne . To, že si dovolila použít WC v byznys třídě, vyvolalo ale pobouření pasažérů, kteří cestovali v tomto dražším sektoru letadla.


Nedokážu si představit, že při dnešní hustotě leteckého provozu by byl obsah wc vypouštěn z letadel během letu volně do vzduchu. Pár let poté, co přišel s nápadem vybírat za jejich použití peníze, napadla ho. Jedno WC pro cestující na letadlo nad 1lidí je kravina, tečka.

Kvůli Editě nouzově přistálo letadlo : Jenom proto, že šla na WC ! Potřebovala jsem urgentně zvracet a zároveň použít toaletu,“ řekla smutně . Z čehož ale nevyplývá, že s letadlem může odletět kdokoliv, komu se zlíbí. K ohřevu kabiny se používá stlačený vzduch z motorů, ten má ale . Také je pravda, že dopravní letadla umějí přistát automaticky. To se ale používá pouze za snížené viditelnosti. Počet toalet ( WC) v letadlech je různý v závislosti na typu letadla. Každý typ letadla lze nakonfigurovat v . Personál vyzval cestujícího, ať opustí letadlo chystající se ke startu poté,.


Muž to podle svých slov kvůli délce čekání nemohl vydržet a záchod musel použít. Muže vyhodili z letadla , protože použil moc brzy WC. Znáte ten pocit, když jdete ve vlaku nebo v letadle na toaletu, a vše vám přijde špinavé? Letadla budou po přistání namátkově kontrolována. Boeing přichází s velmi efektivním řešením WC ve . Kolik se jich asi vyskytuje v letadlech , MH vlacích či taxících?


A jaké je tedy nejvíce znečištěné místo wc ? Proč by asi úklidová služba používala rukavice, když chce něco vytáhnout? Představte si, že sedíte s partnerem v letadle a oba na TO dostanete velkou chuť.

Zdá se, že jediné místo, kde se dá provozovat sex v letadle je WC. Jsou využívána levnější letiště a podstatně zkrácen pobyt letadel na nich. Dále uvažuje o zavedení poplatků za použití WC v letadlech při krátkých letech pod .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky