pátek 21. prosince 2018

Jak přetočit vodoměr

Velmi často se najdou v bytových domech lidi, kteří se neštítí okrádat vlastní sousedy tím, že ovládají chod svého vodoměru a spotřebují více vody než jejich . SEVERNÍ ČECHY - Propichování vodoměru a poškození číselníku účtujícího odběr vody, to je nejnovější trik vynalézavců, kteří nechtějí platit . Mnoho Čechů si podvodnými praktikami vylepšuje faktury za vodu. Odborníci odhadují, že až každý dvoustý vodoměr v Česku má na sobě . Některé z vodoměrů se dají brzdit magnetem stejně jako tachografy. Je to náš evergreen na domovních schůzích.

Pokud bychom pripustili, ze se zaroven porouchaly dva vodomery v. Nekonečné otáčení počitadla vodoměru bylo původně vymyšleno kvůli snadnému zjišťování stavu počitadla v různých. Zpětná klapka ZDARMA pro zamezení zpětného toku přes vodoměr a „ přetočení náměrů“. Vadný vodoměr už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Přetáčí elektroměry i vodoměry ! Při nesrovnalostech v údajích totiž rozhoduje centrální . Snaha o nelegální ovlivnění měření vodoměrů je v Česku stále poměrně častým nešvarem. Večer při koupaní sousedů vše zavřete a sledujte vodoměr jestli se točí což je si.

Mně tlakový ráz dokázal přetočit manometr rozsahu Atm. Tak jsem zasel na vodohospodarskou firmu, vodomer nam vymenili a. My máme při součtu vodoměrů na bytech spotřebu 2kubíků a . A jakej je rozdíl součtu bytových a hlavního vodoměru ? Pokud malej, tak máš sousedy špindíry, pokud velkej, tak zloděje. Kazdopadne, ked pretocim jeden kubik, to ked spravim cez noc, tomu prvemu, co rano.


Chce to lépe blabla číst :) Ona neví jestli se pokazil, stačila jen chyba ve formuláři , kam ten co vodoměr demontoval přepisoval jeho stav. Zařízení je sice pětkrát dražší než obyčejný vodoměr , ale taky výrazně šikovnější. Velmi snadno třeba zjistí, když se někdo snaží přetočit ručičku . Pozeraj najnovšie videá, komentuj a zdieľaj ich s priateľmi, alebo pridávaj tvoje vlastné videá na Free. Přestože jsou utažené kohoutky, stále na číselníku Vašeho vodoměru defilují čísla. Vysvětlení je zde: , Aby se vodoměr mohl točit, potřebuje . Potřebujete nové bytové vodoměry nebo staré opravit?


RENOVA – prodej a opravy bytových vodoměrů ZENNER ETKD-M R80H40V na studenou vodu i měřičů . Nebyli jsme si vědomi žádného úniku ani navýšeného užívání, vlastními testy jsme zjistili, že únik není (přes noc vodoměr stál). Obyvatelia paneláku si nakvapkajú vodu na viac. Bytový prietokový vodomer je jednoduchý prístroj. Na to, aby sa dal ciferník s číslami do pohybu, potrebuje dostatočný tlak vody.


Aby ušetřil, nechal si přetočit plynoměr.

Nový Čas na začiatku januára informoval o prípade Petra (32) z Bratislavy, ktorý dostal od Bratislavskej vodárenskej . Majitelé domů a bytová družstva se často potýkají s pokusy o nelegální zásahy do vodoměrů s cílem ovlivnit měření spotřeby vody. Vodoměr jsem jednou stáčet viděl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky