čtvrtek 20. prosince 2018

Kontejner na baterie

Kontejner na baterie

Přidejte se k nám a přijďte se starým elektrem do Žlutých lázní. U červeného stanu ASEKOL si budete moci zasoutěžit, dozv. Kontejner na elektrošrot a baterie firmy Asekol. Praha - Zbraslav Na Zbraslavi je umístěn stacionární kontejner na drobný elektroodpad a . Olejové hospodářství, nádoby na odpad a mobilní EKO-sklady.


Kontejner na baterie

Do červených kontejnerů firmy Asekol patří baterie a drobná elektrozařízení jako jsou např. Dostupnost: SKLADEM doručení na adresu 2-dnů. Jaké speciální požadavky musí splňovat kontejner na sběr. S drobnými elektrospotřebiči tak obyvatelé měst a obcí nemusí až na sběrný dvůr , ale.


Kde najdu nejbližší kontejner ? Kam však s nimi, když doslouží a doma už na ně není místo? Pět nových kontejnerů na území MO Pardubice III. Na území Městského obvodu Pardubice III přibylo pět nových červených kontejnerů.


Kontejner na baterie

Pulsar - náhradní kontejner na baterie. Náhradní kontejner pro 4x AA baterie, určený pro přístroje Quantum, DFA. Náhradní bateriový box pro zařízení modelové řady Forward a Quantum.


Ke kontejnerům na tříděný odpad přibyl jeden nový - kontejner na baterie a drobné. Osmnáct červených kontejnerů městu zdarma poskytla nezisková .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky