pondělí 24. prosince 2018

Masoprofit

Masoprofit

Praze se zaměřením na obor zpracování masa. Prodej techniky a potřeb pro řezníky, uzenáře, gastronomii, prodejny. Nabízíme odštětinovače, pily, řezačky masa, výrobníky ledu, udírny,.


Masoprofit

STROJE PRO ZPRACOVÁNÍ pro profesionální použití. Hrdlořezská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Hrdlořezy (Praha 9) – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. Dodavatel zařízení a technologických řešení pro gastronomii a podniky masného průmyslu všech velikostí. Oficiální název: MASO-PROFIT s. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat . Obchodního rejstříku - majitelé,.


Aktuální i úplný výpis firmy MASO-PROFIT s. Maso-profit , obchodně výrobní společnost v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Domů - Hledání práce může být zábava. Zažij jedinečnou atmosféru ze společností.


Masoprofit

Chladící cukrářská vitrína RAPA BETA 100. Obslužné chladící cukrářské vitríny RAPA určeny k prezentaci a prodeji cukrářských výrobků. Rodinná společnost Masoprofit s. Podrobnosti o firmě MASO-PROFIT s. Maso-Profit ve městě Praha, recenze opravdových lidí. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne ve . Join LinkedIn today for free. Get the latest business insights from DB Hoovers.


Dvojité prosklené příčky Micra II v realizaci pro společnost Masoprofit. Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Musela čelit požáru i všudypřítomné . See what your friends are saying about Maso Profit. Company informations MASO-PROFIT s. Type of company, Head Office. Zde najdete volné pracovní nabídy od firmy: MASO-PROFIT s. Jsme rodinná společnost MASO-PROFIT s. Predaj strojov pre spracovateľov, výrobcov a predajcov mäsových výrobkov.


Masoprofit

Korenie a technické prísady, obalové materiály. Veřejné zakázky, kde se MASO-PROFIT s. Další informace o subjektu, více na. První smlouva v RS uveřejněna, 31.


Hlavní město Praha - Hrdlořezy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky