pondělí 10. prosince 2018

Opravy jeřábů

Opravy jeřábů

Specializujeme se na údržbu, modernizace a obsluhy jeřábů , zejména v jaderných elektrárnách Temelín a Dukovany. Díky naším dlouholetým zkušenostem na poli zdvihací techniky poskytujeme špičkový servis a opravy jeřábů. Naše společnost provádí opravy mobilních jeřábů , hydraulických ruk, pojízdných zdvihacích pracovních plošin a multifunkčních manipulátorů v . Servis a oprava , montáž, prodej a výroba pro autojeřáby, hydraulické a. Montujeme, rekonstruujeme a opravujeme jeřáby a jeřábové dráhy.


Opravy jeřábů

Provádíme servis a opravy , rekonstrukce a přestavby všech autojeřábů řady AD a AV, vyrobených v ČKD Slaný - AD08 AD1 . Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy Montáže a opravy jeřábů , s. Nabídky volných pracovních míst Montáže . Montáže, opravy a servis stavebních jeřábů a výtahů, zajištění dodávky zdvihacích prostředků na stavbu, poradenská služba, zprostředkování prodeje zvedacích . Slaměníkova, Brno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . Služby pro firmy Doprava a přeprava, spoje Prodej dopravních strojů a zařízení Dopravní stroje a zařízení Jeřáby,. Na opravy a revize mostových jeřábů se specializuje plzeňská společnost JOKR - montáže s. Přenechte tuto práci profíkům. Jsme kvalifikovaným dodavatelem pro ČEZ, a. STÁŇA VLADIMÍR - OPRAVY JEŘÁBŮ A KLADKOSTROJŮ. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout . Provádíme montáže, rekonstrukce, modernizace a opravy jeřábů a jeřábových drah.


Zajišťujeme stěhování jeřábů na jiná pracoviště, dodávky trolejí,. Hlavní stránka Hydraulické nakládací jeřáby Hydraulické jeřáby BJeřáby HYVA CRANE. Firma provádí montáže a opravy jeřábů.


Opravy jeřábů

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky