pondělí 10. prosince 2018

Vodoměr pulsní výstup

Je vybaven impulsním výstupem pro dálkový odečet. Studená voda Tmax = 30°C, PN bar. Zdravím, nemáte někdo tip na zařízení, které mi bezdrátově přenese impulsní výstup vodoměru?


Mám vodoměr v místě, ze kterého se vemi . Pulsní výstup Energie a Objem.

TUV I – vodoměr svorky 3. Bytový vodoměr ER-AM je suchoběžný jednovtokový vodoměr vyznačující se mimořádně zdařilou konstrukcí s použitím mnoha technických vylepšení. Kompaktní elektronický rychlostní vodoměr pro záznam spotřeby protečeného množství vody. Dva dopředné pulsní výstupy;jeden pulsní výstup pro dopředný a. Itron pulsní vysilač CYBLE NF 0K= výstup.


CYBLE NF Jeden pulsní výstup se sledováním náhodných zpětných průtoků. Ve výkazu výměr ale není uvedeno, že vodoměr má mít pulsní výstup – má být oceněno s pulsním výstupem? Jaký případně má být pulsní výstup z vodoměru, .

Monitoring spotřeby vody – hlavní vodoměr pulsní výstup pro možnost dálkového odečtu spotřeby vody. Minimalizace spotřeby pitné vody na zalévání. Apr Z jednotky DamoclesMINI lze po LAN ovládat dva DO relé výstupy. Komunikační moduly se dodávají pouze na objednávku. Impulzní snímač je vyroben z hermeticky uzavřené kapsle kde uvnitř je vestavěný spínač s jazýčkovitými . S ohledem na rozvoj požadavků na automatizaci sběru dat z vodoměrů byl.


Vodoměry s impulzivním snímačem. K dispotici jsou dva typy pulsních výstupů , M-BUS výstup a radiofrekvenční výstup. Jan Zkusil jsem ještě jeden mail, že takový vodoměr stojí pod tisícovku, a že nechci dálkový odečet, jen ten pulzní výstup , ale už ani neodpověděli.


Jun Takové měřiče mohou být vodoměry na teplou vodu, stu- denou vodu. Načítání pulsů z připojených měřičů spotřeby s impulsním výstupem. Jan Navrch nevím, jestli třeba za rok nevymění vodárny vodoměr za jiný typ a pak budu v pr.


Jednovtokový lopatkový vodoměr , suchoběžný, na studenou voduTřída přesnosti. Jan Ahoj,jak řešíte měření spotřeby vody pomocí Loxone? Co řeknete na vodoměr , který neměří protékající vzduch a nevadí mu.


RUBIN MeiStream vodoměr funguje na principu měření turbínkou a je určen pro vysoko-objemový průtok.

Výstup z přenosu dat pro uživatele je volitelný a to jak v tabulkové podobě . Jun Peter Ostrák, projektový manažer OVAK: “Máme tady pulsní výstup , střelka,. Každý, kdo chytrý vodoměr má, si pak může sám na internetu . Každý vodoměr bude na místo dodán v krabici s řádným označením. Minimální technické požadavky na pulsní výstup : Spínané napětí - 12V DC.


Pulse Výstup pro odečet množství (otevřený kolektor) PULSNÍ VÝSTUP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky