středa 27. února 2019

Jak vyčistit mikrovlnku citronem

Skvělý trik, jak vyčistit opravdu špinavou mikrovlnku jen pomocí citrónu. Skvělé je, že vám k tomu bude stačit jen miska s vodou, citrón a . V rámci vánočního úklidu byste se měli pustit i do generálního úklidu mikrovlnné trouby. Spečené nečistoty není snadné odstranit z povrchu mikrovlnky.


Napadlo vás někdy, že byste mohla vyčistit mikrovlnou troubu jinak než.

Dáš do misky s vodou nakrájený citron , pomeranč, grep, nebo vše . Mikrovlnka plná spečenin, páchnoucí lednice či špinavý sporák se najdou v leckteré kuchyni. Přitom se dají snadno vyčistit s použitím . S následujícím návodem vyčistíte mikrovlnku raz dva a navíc se šetrným přístupem k životnímu prostředí. Dejte obě poloviny na talíř vhodný do mikrovlnky se lžící vody rozkrojenou . Pomeranč zachytí mastnotu, citrón mikrovlnku zbaví zápachu a pára uvolní nános spečenin. Ten se pak mnohem snadněji odstraňuje pomocí .

Návo jak vyčistit mikrovlnku bez námahy a bez chemie. Pro snazší čistění vnitřních stěn mikrovlnné trouby vložte půl citronu do 3ml vody . Umýt zaneřáděnou mikrovlnku je někdy makačka. Bude vám stačit miska s vodou a citron.


Jak vyčistit mikrovlnnou troubu. Stačí dát do misky s vodou pár plátků citronu nebo do vody. Jak snadno vyčistit mikrovlnku zcela bez chemie.


Renčo, to je pravda, s citronem je to další varianta vhodná především pro ty, kterým by ten . Mikrovlnka je skvělým pomocníkem dokud ovšem není zanesená a my stojíme před úkolem ji vyčistit. To nemusí jít vždy zrovna snadno, proto . Představa, že máte čistit troubu a mikrovlnku vás děsí? Největšími pomocníky bude sůl, citron a samozřejmě starý dobrý ocet!


Nakrájíme citron na plátky, vložíme je do misky, kterou zalijeme asi do poloviny vodou. Zapomeňte na drahé a toxické čisticí prostředky. Vše, co potřebujete k tomu, aby váš domov zářil čistotou, máte totiž v ledničce.


Postup čištění mikrovlnné trouby pomoci citrónu.

Vyčistiť dokonale mikrovlnnú rúru dá zabrať, najmä, ak oprskané zvyšky. Zadny zapach z ni nejde, a vycistit jde super, ale cistim ji casto. Já dávám samotný citron do mikrovlnky rozkrojený, řekla bych, že je tam . Prinášame vám dva skvelé tipy, vďaka ktorým zbavíte mikrovlnku aj tých najodolnejších. Citrón nakrájame na kolieska, vložíme do misky a zalejeme vodou.


Citrón pomôže vyčistiť aj silne zanesenou mikrovlnnú rúru. Zvyšky citróna a šupku nakrájajte, vložte do nádobky . Podľa domácich rád treba do mikrovlnky vložiť rozkrojený citrón , misku s čistou vodou alebo vodu zmiešanú so sódou bikarbónou. Citron nakrájíte na plátky a vložíte do misky s vodou.


Naplňte misku nebo hrnec, který běžně používáte do mikrovlnky , horkou. Misku vložíte do mikrovlnky na minuty. Vyčistiť mikrovlnku alebo sa zbaviť zápachu v nej nemusí byť v zásade žiadna. Misku, vhodnú do mikrovlnnej rúry .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky