pátek 29. března 2019

Instalatérské spojky

Získejte kvalitní rozbočky, přípojky, kolena, ventily a další instalatérské spojky za dostupné ceny. Univerzální svěrné spojky pro pozinkované ocelové trubky,černé trubky, měděné trubky a pro plastové trubky. GEKA bajonetové spojky umožňují dokonalé spojení dvou hadic během okamžiku.


Nabídka závitových hadicových spojek. Hadicové spojky jsou určeny pro jednoduché spojení zahradních nebo průmyslových hadic pomocí závitového šroubení .

Kompletní sortiment svěrných spojek na vodu a plyn. Litina, plast, mosaz a další. Vnější průměr hadice, Typ propojovacího konektoru, Gehäusematerial, Přípojka se závitem, Velikost závitu, Pohlaví spojky , Směr propojovacího konektoru . Instalatérské prvky a potrubí náhradní díly včetně Čerpadel pro ústřední topení a. Ať už potřebujete potrubí Speedfit, nasunovací hadicové spojky , tlakové . Ocelolitinové samosvorné spojky.


Používají se ke spojení ocelového nebo plastového potrubí bez použití svařovacího aparátu.

Využívají se zejména k přechodu . PE (PPS) SPOJKA T-KUS mm - Použití pro rozvod pitné vody. V naší široké nabídce fitinek můžete najít GEKA spojky , hadičníky, kolena, T-kusy , nátrubky, redukce, šroubení, tvarovky, víčka, zátky nebo vsuvky. GEBO k několika cenovým úpravám. Zdraženy byly spojky QA, QI, QO a třmeny DSK a ANB – vše o. Závitové redukce s vnějším nebo vnitřním závitem, je určena k redukování palcových závitů jak vnějších tak vnitřních redukcí. Hlavní využití jsou jako redukce v . QUICK - univerzální svěrné spojky , pro pozinkované ocelové trubky, pro černé trubky a . Donsen PE Uzavírací kohout 32mm, svěrná spojka na polyetylen.


Flexi dopojení - spojky a sifony. Tvarovka spojka vodorovná plochá pre vzduchotechniku. Spojky , Inštalatér E-shop SK.


Při větším rozdílu je vhodnější použít přechodovou spojku (adaptér) odpovídající velikosti. Přímé spojky jsou základním typem „ instalatérských “ spojek FERNCO, . HACO Hadicová spojka kov HSK 1pozink. Možnost aplikace: Hacicové spojky se používají ke spojení flexo potrubí.

Lopatkový vrták na čištění potrubí 35x45mm spojka 16mm ROTHENBERGER. Tento ceník instalatérských prací slouží jako nezávazná objednávka. Zahradní program - zahradní příslušenství: spojky zahradních hadic, . Dovážíme a prodáváme těsnící kroužky, tlumiče kmitů, hadice, spojky ,. Velkoobchod a maloobchod se sanitou, topenářským a instalatérským materiálem.


PPR nátrubek,přesuvka, spojka Ekoplastik. Kleště instalatérské na sifonová šroubení a plasty. Cannon s kulatým konektorem) . Instalatéři a řemeslníci tak získali jednoduchý způsob, jak si výrazně. Pak jsou Gebo spojky tím pravým pomocníkem, který vám nesmí chybět.


Internetový obchod v oblasti VODA, TOPENÍ, PLYN, KOUPELNY. Akční ceny, slevy, krátké dodací lhůty, široký sortiment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky