pátek 29. března 2019

Koupelny hodonín

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru. Pravidelně vás budeme informovat o novinkách a . Hledáte servis, kde je o Vás dobře postaráno? Naše koupenové studio je připraveno Vám.


Navštivte naše velkoobchodní pobočky nebo jedno z našich koupelnových studií i vy!

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail KOUPELNY KASÁRNA s. Zajišťujeme kompletní vybavení koupelen. Naše dvoupodlažní koupelnové studio ve Veselí nad Moravou nabízí řadu produktů pro interiér i exteriér vašeho domova. Najdete u nás například sprchové. Realizace koupelen a pokládka keramických dlažeb (venkovní i vnitřní). Dále dle potřeby zajišťujeme stavební úpravy v interiéru.


Zabýváme se realizacemi, prodejem, vypracováním grafických 3D návrhů, poradenstvím se zaměřením na interiéry a koupelny rodinných domů a bytů.

Najděte dodavatele pro téma rekonstrukce umakartové koupelny. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Pak už dále nehledejte, na STAVBOMAT. CZ najde ty nejlepší kuchyňská či koupelnová studia, . Kvalitní koupelnové vybavení za skvělé ceny! Vodovodní baterie, sprchové kouty a mnoho dalšího čeká jen na vás.


Vyšperkujte svou koupelnu k dokonalosti. Provedení kompletní rekonstrukce koupelny a WC. Byly provedeny demoliční práce, osekání původních obkladů a . Investor, Generální dodavatel, Termín realizace cca od - do, Rozsah investiční akce.


Nedílnou součástí naší komplexní nabídky je i koupelnový nábytek. Prodejny koupelen a kuchyní rozděleny do jednotlivých krajů. Naší specializací jsou realizace koupelen.


Nabízíme služby od poradenství, vypracování grafických 3D návrhů přes prodej. Naše zboží najdete v síti prodejen po celé ČR.

Podívejte se, kterou máte nejblíž. Za návštěvu stojí i naše moderní showroomy v Líbeznicích a Příbrami. Vítáme Vás na našich nových webových stránkách.


HodonínVýstavba nového sídla společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky