čtvrtek 21. března 2019

Jak se pouziva bidet

Pokud cestujete do Evropy, Latinské Ameriky, na Blízký Výcho do Východní Asie, nebo do Číny, pravděpodobně dříve nebo později v . Sednes si tam jako na zachod a umejes si frndu a zadek, to poznal od pohledu i Majkl Dundee :lol: mimochodem bez bidetove sprsky si . Bidet , bidetové sedátko či spršku používá jen málokdo. Umýt si ruce po použití záchodu je běžné. Bidet chybí jak na většině soukromých toalet, .

Jak se sedí na bidetu , vidíte na tomto zjednodušeném obrázku (vedle obrázek a la složka). Rukou omyjeme pod proudem vody své pozadí, . Našli jsme tuhle fotku: a váháme jak se k tomu má člověk postavit. Jako první si musíme klást otázku, kam bidet umístit.


Jeho hlavní použití je v omývání intimních partií těla po použití toalety. To ho pasuje k umístění na toaletu , . Jedná se vlastně o sedací umyvadlo, které slouží k očistě intimních partií po použití toalety pomocí proudu vody.

Bidet byl pravděpodobně vynalezen kolem roku . Bidet je nízko umístěný typ umyvadla uzpůsobený pro omývání vnějšího genitálu a řitního otvoru. Zpravidla je využíván po použití záchodu – po vyprázdnění . Nevíte, kde bych sehnala takový ten klasický bidet se spodní sprškou? V rodině totiž používá bidet většinou více lidí. Myslíte si, že bidet je pre vás zbytočný? Poznáte všetky jeho výhody a možnosti prevedenia?


Prečítajte si hlavné výhody používania bidetu. Po použití toaletního papíru zůstávají na kůži nečistoty a škodlivé mikroorganismy. Pokud vezmete v úvahu Evropu, pak je bidet oblíbený a nevyhnutelný ve vaší koupelně. V Rusku tento předmět nezískal velkou popularitu a je . Inko když pohledáš, někde tady ta diskuze už je. Hyundae Bidet HB150I - přídavný bidet pod sedátko, Přídavný bidet k wc sedátku.


My na bidet nemáme místo, takže jsme to vyřešili bidetovou sprškou. Samozřejmě i muž by měl používat bidet naprosto pravidelně.

Ako už vieme, bidet sa používa po vykonaní malej alebo veľkej potreby. This is Jak se správně používá bidet ;) by TWO MEN production on Vimeo, the home for high quality. Stříkající voda totiž vyvolává instinktivní svírání daných svalů, čímž dochází k posilování . Je to nízká dřez nebo malá káď.


I když navenek se podobá toaletní zařízení, má funkci vana nebo umyvadlo. Rozhodujete se při zařizování vaší koupelny a toalety, jestli si bidet pořídit? Tento způsob intimní hygieny po použití toalety se stává oblíbeným z několika . Máte hemeroidy, jste líní utírat si zadek, nechcete platit za toaletní papír, nechcete mít zadek odřený?


Používejte bidet , tato věc slouží k omývání . Pro využití komfortu bidetu tak není třeba pořizovat samostatnou. Elektronický bidet je řešením a od této doby není ani nákladným řešením. O samotné bidetování se starají dvě trysky, vyrobené z antibakteriálního materiálu s funkcí automatického čištění před i po použití bidetu. Bidet - ve světě běžná záležitost k očistě intimních partií, u nás se mu ale pořád ještě trošku bráníme.


Navzdory skutečnosti, že přítomnost bidetů v hotelech či koupelnách moderních bytů nikoho nepřekvapuje, otázka, jak používat bidet , je stále důležitá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky