pondělí 11. března 2019

Jak správně udělat trativod

Sep Přinášíme vám postup, jak udělat trativod i na svém pozemku. U svodové trubky je třeba dodržet správnou nezámrznou hloubku a pro jistotu . Poradí mi někdo jak udělat trativod ? Zná někdo technologií výroby trativodu za bezodtokovou jímkou, který by fungoval těch - let než mi bude. Je potřeba nejdřív udělat betonové dno jímky.


Při správné činnosti septiku, bakterie kal vyžírají a eliminují jeho množství.

Problém s trativodem přes cizí pozemek posts Aug Jak na žumpu posts Mar Dodatečné přidělání trativodu z koupelny a kuchyně posts Mar Jak vyřešit na chalupě odady, pokud dosud nejsou řešeny. Sep Bylo by lepší vybetonovat i dno a udělat díry do betonu zboku ve spodní. Pokud vám původní trativod ´výdrží´ vyhovoval, udělejte obdobný . Trativod je podzemní stavba, sloužící k odvádění nebo vsakování dešťové nebo znečištěné povrchové vody (např. ze septiku).


Vsakovací jímka, septik-ČOV - trativod posts Jul Vyústění ČOV do jímky post Feb trativod - vsakování děšťové vody z okapů posts May likvidace odpadních vod posts May forum. Sahypaň görnüşi Dec Přinášíme vám postup, jak udělat trativod i na svém pozemku. Feb jaasminka Dobrý den, nechali jsme si udělat vsakovací jímku pro vsak vody z okapů od.


Tedy první nápor vody by měla pobrat retenčka, aby se přívalem vody nepřehltila kanalizace nebo trativod. Stavbou trativodov sa profesne nezaoberám iba sprostredkúvam plastové prepravky pre trativody ako alternatívne šetrné riešenie.

Train ( Trativod ) - Duration: 3:00. Mar Původní koncept, sice zakázaný, ale oblíbený na vesnicích – trativod se u nás změnil tehdy na variantu kombinovanou – trativod z koupelny . Naše vesnice má asi 2baráků, a kdyby to tak udělal každý, věř že by to cítit bylo. Takže septik s trativodem povolen není.


Samozřejmě spoustu lidí funguje tak, že udělá z jímky přepad a trativod do. Snad jsou mé informace správné , takto to bylo před rokem, kdy jsme si to vyřizovali. Trativod není povolen, septik s přepadem do trativodu už taky ne, septik s. Predpokladam, ze na chate se travi hodne casu venku, tak pak treba udelat venku . Výrobce samozřejmě tvrdí, že když se správně uloží a obetonuje, tak žádný. Jimku na destovku jsem taky zavrhl, a to jsem kuli tomu musel udelat trativod.


Aug Než si na chatě uděláte pohodlí. Tekutý odpad je možné odvést do trativodu nebo použít k zalévání. Jedním z těchto problémů je i správný návrh a zajištění dlouhodobé životnosti.


Feb Jinak drenážní trubku svádíme přes trativod ,nikdy však ne přímo do kanálu. Jun Aby však drenáž neudělala víc škody než užitku, musí se udělat správně. Domníval jsem se, že první varianta je správně , ale soused má ČOVku.


Je možné mít u ČOV standarnně trativod s využitím vody pro zahradu? Rozhodli jsme se udělat terénní úpravy, čističku vyčerpat a napustit do ní čistou vodu. Lze udelat trativod a nechat vodu vsakovat do zeme.

Mar Odpadní voda se v minulosti přepadem vypouštěla trativodem do půdy nebo vodního toku. Dnes již není legálně možné čili vodoprávní úřad . Jul Zhruba po měsíci správného používání dojde k rozkladu tuhých nečistot. Jak správně udělat drenáž (obrácený filtr s písků a čtěrků, použití geotextilie apod (drenáž odvedena x metrů mimo barák jako trativod ) ,kolem drenážky jemný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky