pátek 22. března 2019

Plexisklové trubky

Plexisklové trubky Plexiglas. Trubky čiré (XT - extrudované ). Nejčastější využití je výstavnictví, . PMMA ( PLEXI ) speciální typy. Odrazivá vrstva je nanesena na . Použití: dekorace, reklama Bližší informace a technické údaje naleznete zde.

Při vyprodání zásob materiálu na skladě termín dodání: 3-dní. Rúry môžu byť použité v rôznych odvetviach, predovšetkým vo stavebníctve, osvetľovacej technike, reklame a iné. Využijte možností, které vám dává plexisklo. Plastové trubky transparentní (průhledné), ESHOP JE DOČASNĚ MIMO PROVOZ ! Dodáváme plexisklové desky, trubky a tyče.


Myslím, že z balzy nebo topolovky se to udělá mnohem rychleji a jednodušeji, než ohýbat nějakou plexisklovou trubku. Kromě reklamy jsou to pak různé obalové materiály, krabičky, trubky , . Venkovní průměr 100mm, vnitřní průměr mm = síla stěny mm. Jako rozpërky mûzete také pouzit od- rezky z plastového materiálu.

Priemer vonkajší, Priemer vnútorný, Hrúbka steny. Vítejte na stránkách PLEXI Plus s. Naše firma Vám nabízí široké spektrum služeb v oblasti zpracování plexiskla. Jedná se především o dělení, tepelné . Aktuální katalog firem v kategorii plastové trubky. Jsme dodavatelem produktů z plexiskla značky . Plastové jsou vodovodní trubky , lišty kolem plovoucích podlah, dvířka. Pokud se láme jako třeba plexi , je vhodnější volit menší zub, pokud má . Zastupujeme výrobce plexiskla PLEXIGLAS, sortiment plexi : desky, trubky , tyče, lepidla, plexisklo čiré, opál, barevné, matné - pískované i strukturované.


Alternativou plexisklu je tzv. Použití plexi trubky pro nožičky PC a modrého plexi jako kryt . PLEXISKLO - PLEXI VÝROBANabízíme veškeré služby. Držáky plexi JAWA držáky plexiskla JAWA č. Plastové desky a tabule v naší nabídce se dělí podle principu použití a také materiálu (polystyrol, polyvinylchlori polykarbonát, akrylové sklo).


Písmena opálová slepená s červeným plexisklem podsvětleno led diodami. Ventilační ohebná trubka Al průměr 100mm délka 6m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky