pondělí 8. dubna 2019

Podlahová vpusť nízká

Je určena pro vnitřní použití s napojením na HT potrubí s těsněním. Nabídka podlahových vpustí se sifonem, se suchou klapkou, s plovákem, se suchou klapkou. Kvalitní nerezové podlahové vpusti odvodní Vaši koupelnu. Jedná se o kvalitní certifikované výrobky splňující normy EU.


Navštivte nás, pokud chcete nejvyšší . Pro tyto instalace nabízíme praktické odtokové žlaby a podlahové vpusťi.

Mřížka plastová, nízká (371). Pro svádění vod uvnitř budov. Výška 55mm, svislý odtok DN 5 třída zatížení K- 300kg. Náhradní díly: mřížka, pachový uzávěr nízký. Použití Pro bezbariérový přístup.


PODLAHOVÁ VPUSŤ SUCHÁ S VERTIK. DN 4 mosazná s pochromovanou mřížkou, podlahové vpusti , zápachové uzávěry (sifony) a odpadní ventily (vpusti), Produkty, . GEBERIT podlahová vpusť 63mm, s vodorovným vývodem. Plus“ je nízká stavebním výška 105mm u vpustí s.

Suchá klapka pre podlahové vpuste ( SI5TC). Podlahova - vpust - bocna-15x15- nizka -celopl. Pre bezbariérový prístup - Pre odvodnenie v . Prodám dva kusy úplně nové podlahové vpusti AlcaPLAST APV 120. Vpust je vhodná pre rekonštrukcie domov a bytov.


Nerezová, nízká 130x130mm, boční vývod. PZ 011L, PZ 011P nízký podlahový žlábek do koutu (ke stěnám). PV nerezová podlahová vpust. Vpusť je vhodná pro rekonstrukce domů a bytů. Vpusť podlahová nerez bočná extra- nízka bez mriežky, vodná zápachová . PLASTOVÁ VPUSŤ S NEREZOVOU MŘÍŽKOU Léty prověřené řešení nejen do.


Ravak Príslušenstvo Plastový podlahový vpust s nerezovou mriežkou SN50 . Balkónové podlahové vpusty (balkónové podlahové vtoky) TOPWET s . Zajímá vás Žľab podlahový nebo obecně Žľab do vaší koupelny? V tom prípade namiesto sprchovej vaničky zvoľte radšej odtokový žľab alebo podlahovú vpusť. Omp Tea TIRANA podlahová vpusť boční 150x1mm, odpad 50mm, chrom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky