středa 28. srpna 2019

Kryt na sifon umyvadlo

Kryty (podvěsy) a sloupy se hodí vždy pod konkrétní umyvadlo ze stejné série a od stejného. Keramický kryt na sifon lze kombinovat pouze s klasickými umyvadly série Deep by JIKA. Kryt obsahuje pár nastavitelných . V nabídce jsou umyvadla asymetrická směrem vlevo nebo vpravo, umyvadla rohová a také klasická.


Lyra Plus - kryt na sifon pro umyvadla.

KOLO Nova Pro Umyvadlo oválné. Kryt na sifon Laufen pro umyvadlo na Bagno. Jika LYRA PLUS kryt na sifon. Bílý polosloup pro umyvadlo Vienna. Tento polosloup patří k Umyvadlu Vienna . GAP kryt na sifon k umývadlu.


VITRA SHIFT kryt sifonu pro umyvadlo - příslušenství k umyvadlům série Shift.

Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému . Překlady z češtiny do angličtiny, . Inzerát Prodám kryt sifonu pod umyvadlo. Brno-město, cena 190Kč, od Snoopy na Sbazar. Popis: Prodám kryt sifonu pod umyvadlo. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


KERAMIKA UMYVADLA Příslušenství Sloupy, polosloupy JIKA OLYMP kryt na sifon. Rozměr výrobku: délka : 2mm výška: 3mm šířka: 3mm. Sestava umyvadla se skládá nejčastěji z keramického umyvadla , které musí být zavěšeno na. Není součástí balení, instalační sada pro umyvadla 8. Možnost objednat kryt na sifon 8. Montážní návod k instalaci umyvadla s krytem na sifon naleznete v . Dostupnost: Ihned k odeslání.


Hlavní předností této série je funkčnost a líbivý design. Kryt sifonu je určený pro umyvadla VS75 VS7a VS748. VÝPRODEJ - zboží dostupné pouze do vyprodání zásob, skutečné stavy nutné ověřit.

CAD Fórum - Knihovna bloků - sifon umyvadlo s - knihovna CAD bloků. Blok Koupelna - kryt na sifon. Krátké, samostatné umyvadlo s kohoutky a sifonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky