čtvrtek 29. srpna 2019

Kvalitní jímky

Jímka neboli žumpa je nejjednodušší řešení pro odpadní vody tam, kde není napojení na kanalizaci. Dále nabízíme okrasné sudy na dešťovou vodu. Nabízíme vysoce kvalitní polyethylenové samonosné nádrže ( jímky, septiky, žumpy ) vyráběné rotačním tvářením plastů HDPE.


Prodáváme kvalitní německé plastové samonosné jímky , žumpy, septiky a nádrže na dešťovou vodu. Nabízíme Vám vysoce kvalitní plastové jímky vhodné k zadržování dešťové vody a vody splaškové, užitkové.

Dokonalé německé jímky a septiky za české ceny. Rychlé dodání, platba při dodání jímky. Kvalitní jímky Přejít do obchodu. Obchod nemá zavedenou službu Ověřeno zákazníky, hodnocení mohou vkládat i neověření zákazníci.


Díky kvalitě a samonosné konstrukci odpadá betonáž! Naše firma je výrobcem kvalitních jímek, septiků a plastových nádrží. Plastové jímky z vysoce chemicky odolného materiálu (polypropylenu) k jímání dešťové vody.

Nyní na jímky a septiky akce! Prodej plastových samonosných jímek , nádrží na vodu, plastových septiků, plastových žump , ekologické a biologické čistírny. U nás koupíte jen kvalitní produkty . Výhodné sestavy na využití dešťové vody. Levné poctivé plastové jímky , Žumpy, septiky, jímky podle zadání.


To vše v nejvyšší kvalitě a za výhodné ceny. Naše nádrž i jímka vlastní svůj certifikát a jsou 1 svařitelné, vodotěsné, disponují dlouhou životností, zápachu, odolné UV záření. Nabízíme jednokomorové, dvoukomorové i tříkomorové železobetonové nádrže vhodné pro žumpy, jímky a septiky.


Vyrobíme a dodáme plastové jímky, septiky a bazény. Ceník jímek a nádrží bez DPH. Naše výrobky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu (konstrukční polypropylen). Díky tomu mají plastové jímky a septiky dlouholetou životnost a jsou 1 . Objednávka a dodání plastové jímky proběhlo bez problémů. Za skvělou cenu jsem dostal kvalitní jímku s dovozem a montáží zdarma.


Potřebujete levnou, ale přesto vysoce kvalitní certifikovanou plastovou jímku , žumpu, nádrž, přečerpávací stanici (tlaková kanalizace), vodoměrnou šachtu, . Naše ceny jsou velmi nízké v porovnání ke kvalitě , jakou nabízíme.

Jímky na dešťovou vodu, septiky, žumpy. Atypické jímky (septiky) je možné vyrobit v jakémkoli rozměru dle požadavku. Ukázka výroby kvalitní plastové samonosné jímky. Náš výrobní program zahrnuje především bazény, jímky, nádrže, šachty, septiky a čistírny. Dodáváme kvalitní jímky kulaté i hranaté, jsou 1 nepropustné a . Jedná se především o vysoce kvalitní , levné plastové jímky , které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky , jímky na deštovou vodu, . Výrobní technologie i mimořádně kvalitní zpracování zajišťují vysokou míru bezpečnosti proti úniku . Když se ale namontuje kvalitní jímka plastová a řádně se obetonuje, 1 těsnost je zaručena a díky obetonování je vše ostatní, jako u jímky betonové.


Nabízíme distribuci kvalitních betonových jímek různého typu, ať už se jedná o žumpy, septiky nebo čističky odpadních vod. Stavíte či rekonstruujete a potřebujete vybrat vhodnou jímku anebo septik. Při výběru produktu, který bude řešit otázku likvidace odpadních a užitkových vod . Vyrábíme plastové jímky a septiky, bazény či vodoměrné šachty z kvalitního a odolného polypropylenu.


LEPENÍ BETONOVÉ JÍMKY , ŽUMPY, SEPTIKU PROVÁDÍME CEMENTOVOU MALTOU, KTERÁ ZARUČUJE 1 TĚSNOST.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky