pátek 6. března 2020

Ponorne cerpadla

Ponorné čerpadlá do studne môžu byť použité aj ako záhradné čerpadlá. Ponorné vretenové čerpadlo do studne , 230V, 15m kábel. Samonasávacie vodné prúdové čerpadlá vyrábané firmou ELPUMPS sú.


Ponorné kalové čerpadlo na odsávanie špinavej vody zo studní, jám záhrad a . Klasicky sa ponorné čerpadlá používajú všade tam, kde je potrebné ponoriť jednotku priamo do čerpanej kvapaliny.

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Díky vysokému výkonu je možný provoz . Ponorné tlakové čerpadlo GDT 9je ponorné čerpadlo , určené k čerpání čisté . Len s ním bez námahy prečerpáte záhradné či kúpacie jazierko, . Sú to vysokoúčinné, dokonalé výrobky, ktoré zvládnu všetky požiadavky užívateľa na dostatočné množstvo pitnej a úžitkovej vody. Náš sortiment tvoria predovšetkým ponorné čerpadlá na čistú a znečistenú vodu, ako i povrchové čerpadlá pre maloobchod a pre použitie v priemysle, . Naše ponorné čerpadlá na čistú a znečistenú vodu majú všestranné použitie a zvládnu veľké prepravované množstvá.

Sčasti umožňujú plošné sanie až do 3 . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. CMI 4W ponorné čerpadlo 4sa optimálne hodí na výkonné odčerpávanie vody z rybníkov, nádrží a pivníc po záplavách. Ponuka kvalitných čerpadiel značky Hecht. SP sú celé vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a sú ideálne pre . Na pitnú vodu Zásobovanie priemyselných, obytných, poľnohospodárskych objektov pitnouvodou z väčších hĺbok (viac ako 8m), alebo z väčšej vzdialenosti.


Sú určené do studne a umožňujú čerpať vodu z veľkých hĺbok. Priemer ponorných čerpadiel: až 1mm. Vretenové čerpadlá Pumpeg a príslušenstvo: lanko, . REP 7- univerzálne ponorné čerpadlo.


Viacstupňové ponorné čerpadlá vyrobené z nekorodujúcich materiálov. Prodám ponorné tlakové čerpadlo Einhell BG-DW 9N. Robustní tlakové čerpadlo vhodné pro čerpání vody z nádrží, studní a šachet.


Blesková doprava, poradenstvo zadarmo a možnosť osobného odberu. Kärcher box pro ponorné čerpadlo pro vážné případy jako záplavy nebo povodně: s čerpadlem na špinavou vodu a přenosným boxem s hrubými oky, který .

Tlakové čerpadlá Güde s rôznym výkonom, čerpadlá do studne, na plytkú vodu. Na odsávanie znečistenej vody zo zaplavených priestorov, jám, šácht, . Lehká a kompaktní ponorná čerpadla. Hydraulická část čerpadla včetně ucpávkové komory a horního krytu je vyrobena ze šedé litiny, plášť motoru je z nerez . Napríklad ponorné čerpadlá , čerpadlá pre odpadovú vodu alebo obehové čerpadlá.


Vyberte si čerpadlá a armatúry s pomocou KSB Easy Select, KSBase. Tieto čerpadlá sú schopné čerpať vodu z väčších hĺbok. Vodaren alebo ponorne cerpadlo.


Kalové čerpadlo, príkon: 9W, nerezové telo čerpadla, max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky