čtvrtek 30. dubna 2020

Termostatická hlavice eq3 n návod

Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst! Pomocí termostatické hlavice (model N ) lze regulovat teplotu v místnosti v závislosti na času. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup termostatické radiátorové hlavice eQ-Bluetooth. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Termostatická hlavice slouží k regulaci běžného ventilu topného tělesa.


Poté, co jste vložili nebo vyměnili baterie,.

Hlavice eQ-N umožňuje přepínání mezi automatickým a ručním ovládáním a potěší vás řadou praktických funkcí. O rychlé vytopení místnosti se postará . Technické podrobnosti můžete zjistit na stránce návodu k obsluze. Nástupcem této hlavice je novější model eQ-Classic N. Radiátorová termostatická hlavice RTW-RA. Dodatečné teplo z jiných zdrojů šetří energii na vytápění.


Tato programovatelná termostatická hlavice (regulátor) pro radiátory, může. Instalace a) Vložení (výměna) baterií.

V navodu k termostatu kotle je napsano, ze v pokoji, kde je umisten, nesmi byt . Absence češtiny v menu a českého návodu (dostupný na internetu). DVI-HDMI kabel, DVI-D(M) - HDMI M, 3m , zlacené konektory. S energeticky úsporným regulátorem je možné nastavit pro každý den až topné cykly s individuální . Moderní, ergonomická termostatická hlavice, testováno dle DIN EN 21 s certifikátem, kompaktní. Hlavici našroubujete na stávající termostatický ventil (závit Mx 5) a servopohon bude regulovat ventilem dle vašich naprogramovaných . Poznámky o ochraně životního prostředí: Po zavedení evropské . Návod k použití si důkladně přečtěte před prvním uvedením do provozu.


Xavax úsporná elektronická termoregulačná hlavica eQ- model J. Ešte menšie rozmery než u programovateľné hlavice eQ-Classic L. Všechny informace o produktu Hlavice pro radiátor ELEKTROBOCK HD1 porovnání cen z internetových. Programovateľná termostatická hlavica eQ- typ Classic N, set 3ks. Popis produktu Vlastnosti digitální termostatické hlavice HD13: Nejmenší a velice tichá hlavice pro radiátory s. Conrad programovatelná termostatická hlavice eq l. Prosím o zaslání návodu ktermostatická hlavice eQ – L. CONRAD Ultrazvuková čistička.


N je nula, L – fáze, QA – vstup z jiné fázové jednotky, QB – výstup na okruh.

Hlavice eQ - N umožňuje přepínání mezi automatickým a ručním ovládáním a potěší vás řadou praktických funkcí. Převlečná matice pro montáž na ventil topného tělesa. Sada bezdrátového termostatu eQ-MAX!


Nastavené intervaly topení v týdenním . Třebíč, cena 400Kč, od romankrecek na Sbazar. Popis: prodám novou termostatickou hlavici .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky