středa 27. května 2020

Redukční ventil co2 mini

Tento ventil disponuje přesnou regulací a konstantním udržováním výchozího tlaku během . Redukční ventil na klasické láhve s CO2. Mamometr s ukazatelem pracovního tlaku. Lahvový redukční ventil pro CO2.


Zařízení sestává z přesného COregulátoru bez manometrů.

Sestava dalé obsahuje zpětný ventil a jehlový ventil pro jemné nastavení dávkování COdo . Robustní redukční ventil pro COs přesnou regulací a konstantním udržováním výchozího tlaku během celého svařovacího procesu. Toto umožňuje snížit tlak plynů z láhve na požadovaný výstupní . Závit pro COŘEKNĚTE SI O SLEVU PŘI ZAKOUPENÍ SVAŘOVACÍHO . Rychlé dodání a profesionální přístup. Vlastnosti: – Dva manometry – Uvolňovací ventil se snadným ovládáním – Ergonomické ovládací prvky – Robustní konstrukce a manometr – Dlouhá životnost . Převlečná matice je pro COláhev.

COplynem Připojovací závit na láhev Gvývod redukovaného CO. Potřebujete-li snížit tlak z plynové lahve, abyste ho mohli distribuovat do dalšího zařízení, pak se vám bude hodit redukční ventil. Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je určen pro snížení tlaku CO, získaného přímo z lahve na požadovaný provozní tlak.


Mini redukční ventil včetně příslušenství. Ideální volba pro ty, kteří vyžadují miniaturní provedení a kompaktnost. Sedí na všechny tlakové láhve se závitem W21. Uvedení redukčního ventilu do provozu.


Zkontrolujte, zda je redukční ventil vhodný pro plyn, pro který má být použit. Dvoubudíkový redukční ventil na . COredukční ventil MINI COregulátor bez manometrů se zpětným ventilem a jehlovým ventilem pro jemné nastavení dávkování CO2. Láhvový redukční ventil argon mini W21.


Vstupní tlak 2bar, výstupní 10 . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Společnost Lindr si je vědoma kvality českého piva a pivní kultury. Abychom se tímto světovým primátem mohli i nadále pyšnit a pozvednout tuto kvalitu našimi .

PRO PROPOJENÍ redukční ventil COmini bombička 6g. DENNERLE PROFI-LINE COMini -Flipper 160l. Snižuje výstupní tlak z tlakové láhve na požadovaný pracovní tlak a udržuje jej na konstantní hodnotě.


Ventil redukční COspeciální.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky