středa 27. května 2020

Urnová skříňka

Velmi kvalitní nerezová skříň slouží na uložení jedné urny. Rozměr skříně na urnu umožňuje umístit i stojan na fotografie, případně další doplňky. Skříně slouží na uložení jedné až tří uren.


Jejich rozměry dovolují umístit také stojan s fotografií, případně další doplňky. Skříň na jednu urnu leštěný nerez, rozměr š2x h2x v3mm. Kvalitní nerezová skříň pro jednu urnu.

Přední sklo je ručně broušené. Skříňka je určená k umístění na náhrobní desku. Nerezová skříň pro tři urny empty. Kamenické služby, hroby, umělý kámen TechniStone.


Skříňky na urny se vyrábějí v nerezovém provedení a jsou určeny pro umístění jedné popřípadě dvou klasických uren. Do nerezové skříňky na urny se vejdou . Varianty výrobku z naší nabídky. Anticorová skříňka na dvě ozdobné urny.

Montáž a umístění na zákrytovou desku pomníku. Velikost: základna 255x4mm, výška 355 . Tvary urnových hrobů Urny a kamenné doplňky Prodej doplňků Vizualizace Realizace. Výroba a prodej pohřebního zboží. Nabízím k prodeji uzamykatelnou skříňku na urny s překladovou deskou z mramoru z rušeného hrobu. Zdarma je možné odvézt i pomník s obrubníky . Otázka: Dobrý den, mám urnový hrob se skříňkou na urny.


Tento styl se mi již nelíbí a chtěla hrob dát renovovat. Prosím, kolik by stála zadní deska černá o . Prodám urnovou skříňku šíře 670mm, výška 500mm a hloubka 300mm. Materiál česká žula, dvířka kovová nerez, prosklená.


Nafoceno před výměnou prasklého . Strakonice - Po hřbitově se procházel zloděj. V Katovicích na hřbitově odcizil neznámý zloděj v době od 21. OSTATNÍ URNOVÁ SCHRÁNKA Z PVC. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. SMLOUVU O VYUŽITÍ URNOVÉ SCHRÁNKY.

Nájemce skříňku do nájmu přijímá, je povinen zaplatit cenu za nájemné a cenu za služby. Urnový sklípek v urnovém háji. Nový hřbitov – zde je možnost pohřbívání do klasických, rodinných a urnových hrobů, je možné si pronajmout skříňku k uložení urny v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky