pátek 31. července 2020

Separační toaleta zkušenosti

S kompostovací toaletou může být spokojený jen eko náruživec, který. Osobní zkušenost má prý pouze se separační toaletou , kterou na své . Odvětrání ekologického WC v pasivním domě. OV nebo 3komorový septik se zemním filtrem? Toaleta, co se nesplachuje a nezapáchá.


Moderní separační toalety nepotřebují ani vodu ani kanalizaci ani chemii.

Vraťme se na chalupy, podpořme venkov, začněme znovu experimentovat a své zkušenosti sdílet na tomto fóru. Mám separační kadibudku, nelevné švédské . Ahoj kamarad chemik propaguje separacni toalety. My máme, k mojí velké nevoli separační kompostovací toaletu. Oddělují se tekuté složky od tuhých, tekuté jsou svedeny hadicí do žumpy a tuhé . V Loskutákovi už jste jednou viděli reportáž o ekologických záchodech.


Dnes vám ukážeme odlišný typ. Separett nabízí pan Vítězslav Dopita. TZB- info naleznete konkrétní zkušenosti s kompostovacím WC.

Chemická wc podle zkušeností ostatních. Praktická zkušenost s kompostovací toaletou, která nepotřebuje k svému provozu vodní přípojku a odpadní. Už tři dny jsme i my hrdými majiteli (poměrně nepovedené) pilinové toalety. Také se podělím o náš samo domo separační suchý záchod.


Větší kapacitu mají toalety se separací moči, např. V ČR je s kompostovací toaletou dosud poměrně málo zkušeností , . V případě kompostovací separační toalety se investice tisíc korun za pořízení určitě vrátí. A jaké jsou Vaše zkušenosti ? Dalo by se říci, že je to vlastně taková nízkonákladová toaleta.


Kompostovací WC, které nepotřebuje k svému provozu vodní přípojku a odpadní potrubí. Separační kompostovací záchody oddělují moč od stolice. Tato možnost je zmiňována v materiálech dodavatele, ale zatím s tím nemáme žádnou zkušenost. Trh nabízí mobilní toalety různých konstrukcí určené k použití uvnitř.


Máme verzi 12V což mi přišlo lepší - byla . Separacni a kompostovaci hajzly mi rozmluvil kamara ktery na to . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nemyslím chemickou toaletu , ale separační nebo kompostovací. Ahoj Milane, odpověď celkem snadná, toaleta bez chemie a vody. Používáte u vody nějaké chemické wc ?

Chtěl bych se tady podělit o naše osobní zkušenosti s tímto typem záchodu. Není separační , takže vše jde do jednoho kbelíku. Pilinová toaleta svým použitím je velice podobná suchému záchodu.


Ekologická kompostovací toaleta se může obejít bez elektrického proudu. Pilinový záchod není separační , veškerý obsah se shromažďuje v nádobě. Moč se vsakuje do sypkých materiálů a podle zkušených uživatelů není .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky