čtvrtek 22. října 2020

Tlakova pumpa

Hledáte pumpa tlakova zkusebni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Rothenberger tlaková pumpa TP 25. Osvědčená, spolehlivá zkušební tlaková pumpa pro provádění kontrol tlaku a těsnosti potrubních systémů a nádrží. Ideální nástroj pro testování netěsností při instalačních rozvodech i při plnění instalací slunečních kolektorů.


Přesná zkušební pumpa pro zkoušky vodního potrubí a tlakových nádob do bar (MPa).

Ruční mechanická zkušební pumpa. Robustní a přesná zkušební pumpa pro tlakové zkoušky potrubních systémů a nádrží do bar,splňuje nejvyšší požadavky. Robustná a presná skúšobná pumpa pre tlakové skúšky potrubných systémov a nádrží do bar, spĺňa najvyššie požiadavky.


Popis: Pro rychlé a přesné provedení tlakové zkoušky, vhodná rovněž pro naplnění systému menších objemů, široká oblast použití pro sanitární a topenářské . Praktická: čerpání, testování a odvzdušňování jediným tlačítkem. Kompaktní: velmi malé rozměry. S tlakoměrem, nádoba z nerezavějící oceli. Pro provádění kontrol tlaku a .

Kvalitná podtlaková pumpa vyrobená z alumínia od firmy YATO. Zosilnený nastaviteľný krúžok. Práce aj na ťažko prístupných miestach.


Možnost změny směru proudění . Specializujeme se na dodávku a servis měřicí a kalibrační techniky. U nás naleznete tlakové pumpy. Je vybavená štvorcestným ventilom, ktorý umožňuje zmenu . Podtlaková - tlaková pumpa je víceúčelový přístroj pro diagnostiku vozidel a technologických systémů, jehož provoz je založen na aplikaci pozitivního nebo . PA těsnění, kufřík, sada adaptérů z pochromované. RIDGID Vodná tlaková pumpa WT-10.


Balenie obsahuje: Pumpa, hadica a spojovacie koncovky. Vakuovo-tlaková pumpa , využitelná jako zdroj vakua popř. Originální čerpadlo Aquafilter na zvýšení tlaku v reverzní osmóze. Tlaková pumpa - hliníková Zobraziť väčší . I prodotti Beta Tools sono realizzati grazie alle tecnologie più avanzate per garantire un alto . Zkušební tlaková pumpa bar.


Bilge pumpy, vodní pumpy, impellery - Speciální FLOJET čerpadlo pro tryskové mytí.

Vše pro autoservisy, pneuservisy a autodílny. Dostupnost: Momentálně nedostupné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky