pátek 8. ledna 2021

Ventilova sachta jumbo

Ventilová šachta Rain - Jumbo pre závlahové ventily. Je možné inštalovať vedľa seba elektromagnetických ventilov. Prezri si u nás obdlznikova ventilova sachta a porovnaj ceny v 10.


Rain šachta pre závlahové ventily Jumbo. Výrobok je 1 spracovaný z recyklovateľného.

TVB-6RN Šachta kulatá malá Dura. TVB-10RN Šachta kulatá velká Dura. Prémiová ventilová šachta značky Rain Bird. Je určená pre automatické závlahové systémy záhrad a parkov.


Nejčastěji to jsou elektromagnetické ventily. Slouží na ochranu ventilů a jiných . Sestava je již připravena pro přímé použití, stačí pouze sestavu umístit do ventilové šachtice. Závlahové systémy Montážny materiál.

Jumbo slúži na uloženie elektromagnetických ventilov. Plastová ventilová šachta , pre závlahové ventily:vhodná pre:ventily max. Z 2vyztužovací kroužek víko k ventilové šachtě nástavec pro ventilovou šachtu.


Z 2ventilová šachta P velká ventilová šachta P jumbo. Chrání přístup k některým důležitým (pod zemí umístěným) prvkům závlahových systémů, nejčastěji elektromagnetickým ventilům. Tento produkt nieje aktuálne v ponuke žiadneho e-shopu na . DN 40 prodloužení trubka DN 400 . Kanalizační šachta DN4- krycí víko pochuzné plné 5t - plast. JUMBO , Plastica Alfa, alebo ekv.


Hunter 1-nerez výsuv 10cm. Riadiaca jednotka ICC 2- 800-. Kompletné krmivo pre morčatá, hmotnosť kg. Obdĺžniková šachta Rain Bird pre elektroventily. Unikátna živicová dekorácia do akvária v tvare starej zrúcaniny chrámu so zdobenými stĺpmi.


Elektromagnetické ventily ks. T-Spojka slúžiaca na prepojenie elektromagnetických ventilov. Plastová guľatá miska pod kvetináč vo farbe terakota, ktorej vzhľad pripomína pálenú hlinu.

Náhradní víko - STANDARD RAIN 02.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky