pátek 8. ledna 2021

Výrobky z příze špagi

Pletení z pletací příze Špagi může být veliká zábava. Výrobky z příze zhotovila paní Markéta Rozšafná. Děkujeme všem účastnicím soutěže za obrázky krásných výrobků z pletací příze Špagi. Rozhodování o vítězích bylo složité, všechny výrobky.


PAGI -textilní příze bílá s hvězdičkami.

Složení: bavlna, polyester, lycra (procentuální složení se může lišit). Důkazem je tento krásný košíček. Příze podle výrobce - Příze 3BEST - Příze ALIZE - Příze CHEVAL BLANC - Příze GRÜNDL - Příze HIMALAYA - Příze KARTOPU. Katrincola yarn - prodej přírodních pletacích přízí , jehlic a háčků, kolovratů.


Recyklovaný materiál vhodný na výrobu bytových doplňků, dekorací, ale také. Z bavlněných špagátů lze i háčkovat, jako z vlny nebo příze. Hotové výrobky také potřebují podobnou péči jako bavlněný textil, můžete je . Domů Zboží Prodané zboží od Peggy0ŠPAGI.

Vlnika - Český výrobce pletacích přízí. Skladem ks Výrobce : VLNIKA. PLETACÍ A HÁČKOVACÍ PŘÍZE , pletení na rukou.


PAGI jsou pásky nařezané z bavlněné látky s příměsí lycry. Výše uvedené je přirozenými vlastnostmi špagátové příze , nejedná se tedy o . Textilní příze jsou vyrobená z recyklovaného textilního materiálu, vhodné na pletení a háčkovaná kabelek, koberečků, košíčku, hraček. Příze Ribbon je špagátová příze od zahraničního výrobce. Zrovna dnes jsem na tyhle příze koukala na Fler.


Dovolím si poznámku - na tyto výrobky (kabelky atd.) nejsou vhodné . Kategorie: špagáty jednobarevné. Nabízíme zejména pletací a háčkovací příze , háčky, jehlice, háčkované doplňky. Hebká střapatá efektní příze , ze které jsou velmi výrazné a zajímavé výrobky. Hmotnost klubíčka: 6- 9g. Doporučená velikost jehlic: - 15.


V nabídce máme pletací příze od tuzemských, ale také i zahraničních výrobců. Vyberte si naše kvalitní pletací příze nebo jiné pletací potřeby v ostatních sekcích.

Vhodné na pletení kabelek, koberečků, různých bytových doplňků, ale i oblečení. Výroba sovičky je velmi jednoduchá a vše potřebné je v balení. Je vysoce kvalitní příze z kolekce německého výrobce , firmy Schachenmayr. Oblíbené špagáty jsou vyrobeny z bavlněných elastických látek jako vedlejší produkt textilní výroby.


Háčkuje a plete se s nimi snadno a rychle s velkými háčky. Jsou k dispozici v široké škále barev a vzorů. Vlněnou přízi využijete na výrobu dek, plédů, měkoučkých šálů, maxi přehozů na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky