pondělí 27. září 2021

Wc nádržka náhradní díly

Příslušenství a náhradní díly pro splachovací nádržky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. ND Nádrž AlcaPlast A-manžeta vrapová x mm. Náhradní díl - manžeta vrapová 60x45mm.


WC - náhradní díly a doplňky. Součástí všech kombinačních klozetů série Lyra plus je nádržka se spodním napouštěcím ventilem připojeným vždy vlevo dole, vypouštěcím nastavitelným .

Přípojka k splachovací nádržce. Katalogy náhradních dílů JIKA. Laguna duo, Vision duo, Coral duo nadomítkové nádržky s . Veškeré náhradní díly sifonů, napouštěcích a vypouštěcích zařízení, wc nádržek, záchodových sedátek.


WC 45mm pro připojení splachovací trubky k míse WC ( pro nízkopoloženou nádržku ). Víko nástěnné WC nádržky Geberit AP1Natura 238. Přidat do poznámkového bloku Najít náhradní díly Stáhněte si specifikace. ND Jika šroub pro instalaci WC nádrže a mísy.

Napouštěcí ventil pro splachovací nádržky pod. Geberit IMPULS Impuls3napouštěcí ventil pro splachovací nádržky na omítku. Kupte si náhradní díly vodoinstalační materiál - náš eshop nabízí náhradní díly. Friatec - ovládací táhla pro nádržky s horním ovládáním. Nádržka k WC míse PACO Sapho, bílá - náhradní díl na Bagno.


Vyberte si náhradní díly pro Váš splachovač Friatec. Nevíte, jaký typ nádrže Friatec máte? S největší jistotou jej identifikujete podle čísla obvykle umístěného v . Kdybych měl náhradní díl , nebyl by problém plast rozštípat a díl . Splachovací nádržka po patnácti letech provozu má právo vypovědět.


Jika Baby - WC nádržka s dětským motivem lučního koníka, boční napouštění,. Koupelny SEN hodin každý den. Eisl jednobarevná WC sedátka s Slow Close, pomalým sklápěním, pouze 69- Kč . WC nádržky , Podložky WC kombi, WC dopojení, Připojení WC , umyvadlo, Vanová dvířka, Podlahové.


Máme sklade i veškeré náhradní díly ! Typ- Dávkovače WC kartáče Pohárky Mýdlenky. Barva- Chrom Bílá Černá Starobylá mosaz Starobylá měď.

Alca UNI DUAL univerzální WC nádržka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky