středa 29. září 2021

Zahradní hadice 30m

Zahradní hadice 30m

Máte vybrané filtry: - m. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Nákup bez rizika: dní na vrácení. I vrstva - černé PVC vnitřní vrstva, proti UV záření, proti . Zahradní hadice : k doručení domů nebo na prodejnu. Vysoce kvalitní materiály zaručují její . M Smršťovací, kvalitní, profesionální zahradní hadice. Hadice je vyrobena z vysoce kvalitních odolných materiálů.


Zahradní hadice 30m

Vnitřek hadice je vyroben z odolné a pružné . Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete. Realizační doba: pracovních dnů. SPRINT z měkkého PVC s UV filtrem zabraňující usazování vodních řas.


ZAHRADNÍ HADICE NTS WHITE SILVER. Automaticky se prodlouží z původních metrů až na metrů. Speciální vyztužení proti kroucení, ohybání a zalamování hadice při použití - voda tak může. Samosmšťovací zahradní hadice Magic Hose metrů - skvělý pomocník na Vaši zahrádku, či k mytí auta, jednoduché použití. Flexibilní zahradní hadice délka metrů včetně trysky pro rozprašování a zalévání.


Natahovací hadice 30m je hadice, se kterou vás práce bude vyloženě bavit! Ideální naviják na zahradní hadici do dílny i garáže, šetří místo i čas při skladování hadice. Pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je buben opatřen . Samonavíjecí vysokotlaká zahradní hadice 30m s navijákem - XBWč.


Extrémně lehká hadice nahradí klasické hadice a je praktickým pomocníkem i díky své velikosti. Využití najde na zahradě, při mytí aut i oken. Naviják se zahradní hadicí FX-WSAs novým designem s přípojkou ½ palce ( kompatibilní s produkty Gardena). S nově vyvinutým pružinovým systémem.


Zahradní hadice 30m

PRINT - zahradní hadice 3-vrstvá, vystužená vyrobeno z měkčeného PVC. Dokonalá zahradní hadice - harmonika. Vhodná na zahradu, zahrádku, ale i na mytí auta, koberečků atp.


Popis: Prodám zahradní hadici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky