čtvrtek 7. října 2021

Zásuvka autozapalovače

V kategorii Adaptéry do zásuvky V naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Pro normalizované zásuvky a autozapalovač. Hledáte zásuvka zapalovače 12v?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Autozapalovače a příslušenství do autozapalovače zástrčky, například nabíječky, rozbočovače, napájecí konektory a podobně.

Univerzální panelová zásuvka 12V s krycím víčkem. CL příslušenství-zásuvky skladem na autodoplnky-prodej. Adaptér umožní napájení zařízení z 12V ze zásuvky autozapalovače přes USB. Autozásuvka do lodě i auta 12V s kvalitní těsnící krytkou. Auto zástrčka do zapalovače 12V APB 12JC.


Kovová zásuvka automobilového zapalovače určená pro montáž do automobilů s napětím 12V nebo 24V. Určeno pro spotřebiče s nízkým příkonem (max. A), délka 40 .

V do autozapalovače s pojistkou a LED. Chcete-li se zeptat prodejce na informace k tomuto produktu, vyplňte . Zásuvka stejnosměrného napětí 12V. Přístrojová zásuvka autozapalovače určená pro zabudování, kryt součástí.


Zákazníci si k tomuto zboží zakoupili také. Výrobce SCI Typ příslušenství car audio adaptér zásuvky autozapalovače Verze příslušenství car audio přímé, s krytkou Druh vstupního kontaktu vodiče Druh . Inzerát zásuvka autozapalovače 12V - vodotěsná v okrese Mělník, cena 200Kč, od Cars-Equipment. Typ konektoru do autozásuvky Typ propojovacího kabelu prodlužovací šňůra pro autozapalovač Jmenovité napětí V DC Délka kabelu m. Adaptér autozapalovače pro použití v klasické 230V zásuvce v obytných prostorech. Díky tomuto adaptéru budete moci používat vaši Autokamera i doma.


Jul Na naší malé planetě existuje patrně jediný skutečně globální standard elektrické zásuvky : stejnosměrná zdířka pro cigaretový zapalovač v . Fabia - Náhradní díly - Elektrická výbava - Osvětlení a světla interiéru, zapalovač - Zapalovač, zásuvka zapalovače : Katalog náhradních dílů Škoda Fabia . Zástrčka pro dva typy zásuvek - klasické a malé . Autodoplňky SIXTOL REZAW-PLAST GU-ZU RIGUM a další. Vhodná pro venkovní použití - karavany, .

Změna se provádí pomocí červeného adaptéru. PowerPort tak může být instalován namísto zásuvky autozapalovače. Vlastně viz nadpis - potřebuji nabastlit zásuvku autozapalovače do kufru (hlavně na chladicí box, ale bude mít i využití pro kompresor atd.) Vůz viz podpis S60 . Compass zásuvka zapalovače 12v.


Dvojitá zásuvka autozapalovače určená pro montáž do vozidel. Slouží jako dodatečný slot napájení uvnitř vozidla, v zavazadlovém prostoru, například pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky