středa 13. října 2021

Zavlažování pomocí pet lahví

Zjednodušte si práci pomocí obyčejných plastových lahví , které se zahradničením zdánlivě nesouvisejí. Poté lahev připevníme pomocí motex pásky k hadici a je hotovo. Na poslední nasadíme PET láhev trochu . Původně jsou určeny na zavlažování pokojovek o dovolené.


Prázdnou PET lahev rozpůlíme a okraje zarovnáme. Do víčka vytvoříme pomocí nůžek čtyři otvory, dva pro knot a dva pro přívod vzduchu.

Láďa Hruška předvede jak si pomocí pet lahve vyrobit efektivní zavlažovací systém. Máte balkón na slunnou stranu a vaše květiny trpí stálým m? Vyzkoušejte jednoduchý nápad na vlastní. Nechte růst Vaše květiny, zeleninu nebo byliny bez toho aniž byste je museli každý den zalévat, s tímto adaptérem na pet lahev.


Chystala jsem se na dovolenou, ale vyjet si v době, kdy zahrádka potřebuje největší pozornost a hlavně závlahu, je pro zahrádkáře stresující, . Nařežte si předem odměřené kousky mm hadičky, kterými jednotlivé senzory propojíte pomocí T spojek, které jsou součástí . Držák na tužky, lampa, zavlažovací květináč, krmítko - to je jen příklad toho, v co všechno se tento plastový . Všichni sousedi se mi smáli, jaký to mám zavlažovací systém, že to určitě nemůže.

Pomůcky dle zvolené metody – PET láhev , bavlněný provázek, savý hadr,. Druhý konec provázku zapíchneme do květináče, třeba s pomocí šroubováku. Další možností je použití savého hadru či speciální zavlažovací. Obyčejná PET láhev má v zahradničení velké využití. Nás nebude asi zajímat jak vyrobit z láhve odpuzovač krtků, ale jak vymyslet vodní zavlažování.


Zaručená kvalita Vítej na mé aukci O nás Komentáře Přidat nás do oblíbených Kontakt Nabídka zboží Semena Chilli papriček Semena ostatní Cyklodoplňky . Barevné provedení nelze předem specifikovat. Dopřejte vašim květinám toto skvělé zavlažování , které vám ušetří čas . Předpokládám, že se jedná o zavlažování květin. Když už jsme u umělých hmot, dobrým pomocníkem jsou pet lahve. Na podobném principu „pracují“ také zavlažovací rohože.


Představujeme Vám první automatický zavlažovací systém, který použijete s jakoukoliv plastovou láhví od nápojů. Nevyžaduje ani elektrickou energii, ani . PET lahve , ktery by dokazal odkapavat alespon. Vychytávky Ládi Hrušky: Vyrobte si betonové květináče pomocí pet lahví. Vezměte prázdnou lahev , naplňte ji až po okraj vodou a dočasně ucpěte. Přidáme-li ještě plnou PET láhev vody, která sama ubývající hladinu.


Základní podmínkou pro zelené a zdravé rostliny a trávník je správné zavlažování.

Podobně jako zavlažovací textilie funguje i lněný knot. Pomocí vrtačky proděravíte víčka a lahev naplníte vodou. S POMOCÍ TÉTO ZAVLAŽOVACÍ TRUBKY, DOCÍLÍTE MNOHEM LEPŠÍ A EFEKTIVNĚJŠÍ VYUŽITÍ.


ZAŠROUBUJTE PET LÁHEV DO ZAVLAŽOVACÍ TRUBKY,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky