úterý 28. prosince 2021

Wc štětka

WC štětka volně stojící, chrom. Nákup bez rizika: dní na vrácení. NÁHRADNÍ DÍLY Náhradní díly pro . Prohlédněte si cenové nabídky na Optima Latia wc štětka LATod obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, .

CMI Držák na ručníky s dvěma tyčemi S 300. Je opatřena ozdobným zakulacených kruhovým . Uložení je z kombinace čirého matného plastu, chromovaného ocelového . Bíla keramická štětka na toaletu s kovovým držátkem. Série RETRO je jedna z nejpodávanějších sérií od českého výrobce koupelnových doplňků.


Zajímá vás Doplněk WC sada nebo obecně Doplněk do vaší koupelny? Wall mounted toilet brush with glass dish.

WC- Bürstengarnitur mit Glasbehälter. Oficiální eshop Brabantia pro ČR a SR. Online obchod s domácími potřebami . WC souprava - Držák kartáče, 2x kartáč.


Toaletní štětka s betonovým obalem na postavení na zem. Spokar WC kartáč má plastové těleso, syntetická vlákna, průměr hlavy mm. V polovině rukojeti se nachází zarážka, která drží štětku v držáku. Držáky toaletního papíru, štětky a kartáče, záchodová prkénka, dětské nočníky a prkénka pro děti jsou doplňky k WC , které u. HEJAREN náhradní štětka , bílá . Neobvyklé propojení štíhlých hranatých prvků v kombinaci s plochým pochromovaným páskem, to jsou . Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky, sprchové závěsy a koupelnové doplňky. Předložky do koupelny od českého . K dispozici je mezinárodní doručení a vrácení zboží.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Praktická WC - štětka která může být volně položeno či zavěšena na zeď.

Snadná údržba díky odnímatelné nádobce. Krásná série vracející se do starých časů. Výborně kombinovatelná s dalšími produkty ve . Používáním eshopu souhlasíte s jejich použitím.


This Pin was discovered by ina gro. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Design Badheizkörper Halus – SEBASTIAN e. Schiefer Oberfläche und klare und markante Bauform – Susgezeichnete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky