středa 13. dubna 2022

Zastrcka do autozapalovače

Adaptér umožňující napájet či nabíjet USB zařízení z 12V či 24V . SCI Panelová zásuvka autozapalovače se zátkou 10A s dvěma drátky. V kategorii Adaptéry do zásuvky V naleznete širokou nabídku výrobků a. USB nabíječka ( zásuvka ) voděodolná do panelu. Zástrčka do autozásuvky přímý.

Sada na opravy, svislý čep PETERS PE 011. Rozbočovače do autozapalovače 12V a 24V. Univerzální zástrčka do autozapalovače na 12V - 24V s vypínačem a LED. Kávovar do auta s napětím V, příkon 3W, konektor do autozapalovače , vhodný do kamionu . V případě, že potřebujete zapojit do autozapalovače více zařízení, tak se.


Zásuvka zapalovače 12V kovová. Napájecí kabely a redukce do auta. Prodlužovací kabel o délce 200cm do autozapalovače s.

CL zástrčka do zapalovače s LED diodou. Technické parametry - napájecí napětí : V - vestavěná pojistka: A - maximální zatížení zástrčky: A - spotřeba . ProCar Normovaná zástrčka Prúd. V do autozapalovače s pojistkou a LED. Moto vybaveni, příslušenství univerzální díly příslušenství a výbava automobilu autožárovky a výbojky zástrčka do autozapalovače.


USB zásuvky a zástrčky do autozapalovače 12V-24V. Kvalitní přídavná voděodolná V zásuvka na autozapalovač a 5V. Autozapalovače a příslušenství do autozapalovače zástrčky, například nabíječky, rozbočovače,. Dostupnost: Obvykle do týdne.


Dvoustupňový ovladač teploty s termostatem. Odolný materiál, jednoduchá údržba. Jednoduchá instalace pomocí. T4A - na straně spotřebiče napájecí konektor 1. V nebo 24V zástrčkou do zásuvky autozapalovače.


Přihlaste se pro přístup do seznamu dárků. Varná konvice, napájení 12V, zástrčka do zásuvky automobilového zapalovače.

W11 spirálový kabel 3m, zástrčka do autozapalovače. Akční nabídka od PoštovnéZDARMA. PowerPort tak může být instalován namísto zásuvky autozapalovače.


Redukce k tažnému zařízení, zastrčka do zapalovače, autozapalovač, zásuvka zapalovače. Vhodné pro MPpřehrávače, mobilní telefony a další .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky