čtvrtek 21. dubna 2022

Závěsná toaleta

WC závěsné : závěsná WC mísa je trend dnešní doby. Moderní závěsné WC série Omnia architecura v balení vč. Stačí delší túra nebo tenisový zápas. Stavíte dům či kupujete byt a nacházíte se ve fázi, kdy plánujete svoji budoucí koupelnu a toaletu ? Nebo stojíte před rozhodnutím, jak .

U nás naleznete závěsná WC různých tvarů a rozměrů od předních světových výrobců – například Duravit, Laufen a VilleroyBoch. WC mísy samostatné, nebo WC jako součást koupelny. Vyberte si WC kombi, závěsné mísy, záchody, pisoáry, bidety, závěsné klozety, sedátka a doplňky pro . Podívejte se na nejnovější zboží z našeho sortimentu.


Klozety vynikají výbornými splachovacími vlastnostmi a jsou vhodné . Varianta kompletů pro zazdění nebo . Současně se závěsnou toaletou se pak může místnost WC rozrůst o další sanitární keramiku jako je třeba bidet. A v některých případech obě .

Její linie sluší každé moderní koupelně. Závěsná toaleta : praktické řešení každé koupelny. Je vyhledávaná designéry a nabízí i praktické . NEGRO závěsná toaleta společnosti Besteco je zárukou kvality. Chtějte luxus pro vaši koupelnu.


VILLO závěsná toaleta anticalc společnosti Besteco je zárukou kvality. Toaleta má sedátko s pomalým sklápěním, díky kterému je víko třískající o mísu minulostí! Tato toaleta v jedinečném designu vejčitého tvaru, dodávaná se skrytou nádržkou, bude ideální pro všechny koupelny nebo toalety.


Závěsné WC bez splachovacího kruhu = inovovaný systém splachování, který se vyznačuje výbornou funkčností a vysokou hygienou oproti běžným závěsným. WC a záchody závěsné i stojící za trvale nejnižší ceny. Spláchněte vybavení vašeho WC na . Stavíte, rekonstruujete nebo renovujete a budete potřebovat také nové WC?


Zavěšené WC s podomítkovou konstrukcí je pohodlné na úkli nádržka nehyzdí. Tato elegantní závěsná toaleta dokonale doplní každou moderní koupelnu, zatímco její hladké linie bez záhybů zabraňují usazování nečistot. Závěsné klozety švýcarské značky Laufen, standardní i kapotované se skrytým upevněním.


Klozety jsou vhodné pro upevnění na podomítkový nosný prvek.

Kompletní závěsný systém sprchového WC pro podomítkové splachovací nádrže. Kapotované klozety se skrytým upevněním i klasické. Pro montáž na podomítkový nosný prvek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky