pondělí 25. dubna 2022

Závitořezy

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Elektrické závitořezy jsou dostupné ve dvouramenné nebo tříramenné verzi. Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením.


Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Závitnice od tohoto výrobce jsou .

Magnetická vrtačka a závitořez MB 2G. Jste pravý profesionál a myslel jste si, že vaší dílně nic nechybí? Každodenní řezání závitů unavuje a vyžaduje hodně úsilí. Nářadí s podpěrou pro vyřezávání libovolného množství závitů na koncích trubek nebo tyčí. Díky kompaktním rozměrům je použitelný na každém pracovišti.


Ruční závitořezy , FEIN-NÁŘADÍ s. Spolehlivé, vysoce výkonné závitořezy. Značka RIDGID poskytuje široký výběr ručních a stacionárních závitořezů a příslušenství.

Prodejna Police nad metují Police nad Metují Komenského náměstí. Závitořez je pomocníkem mnoha instalatérů. Typ, Výrobce, Rok výroby, Rok GO, Parametry. VS Z, CZECH, NOVÝ, -, závitořez stolní, max.


Elektrický závitořez určený k řezání závitů M3-Ms úhlovou hlavou, max. REMS Eva ruční závitořez do 2. Všechny závitořezy jsou osazené vícesměrnou otočnou hlavou, kterou dokážete řezat závity pod jakýmkoli úhlem bez nutnosti náročného . V naší nabídce naleznete celou škálu magnetických vrtaček a závitořezů , které si můžete vybrat dle různého provedení, tj. Výsledný efekt je dán podle toho jakou výměnnou hlavu použijeme na závitořez. Tábor, nářadí, materiál - online i kamenný obchod. Silný,výkonný, dobře padnoucí do ruky.


Seznamte se se všemi Vrtačky a závitořezy s automatickým posuvem produkty od společnosti Desoutter Industrial Tools. Objevte kompletní řadu produktů . Pryžové kleštiny pro upínání závitníků pro závitořezné hlavy. Pro tento rozsah sada obsahuje 2ks kleš. Do široké nabídky flexibilních závitořezů VOLUMEC přibyly stroje osazené elektrickým motorem s plynulou regulací rychlosti otáčení.


Blue Anti-Galling Lubricant (oz. tube).

Shop Online – systém elektronického obchodu pro registrované partnery. Součástí balení není sklíčidlo. Snadná správa objednávek a dodávek společnosti Atlas Copco dle vašich časových . V této kategorii naleznete akumulátorové vrtačky a závitořezy v jednom stroji. Díky automatickému přepínání směru otáčení jsou aku závitořezy vhodné pro . Ráčnová závitnice k zhotovení přesných závitových spojů.


Optimalizovaná geometrie řezání umožňuje… 11Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky