čtvrtek 4. srpna 2022

Zpětná klapka dn 110

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Hledáte kanalizační zpětná klapka dn 1? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Svislá kanalizační zpětná klapka DN 1HL710.

KKL110DV , KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN110. Jednouzávěrový systém zabraňuje zpětným průtokům.


Toto zařízení patří do skupiny . Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek .

HL zpětná armatura proti vzduté vodě DN1s el. Automatické zpětné klapky Quatrix- K. Je vhodné ji osadit do potrubí. Vítejte v našem e-shopu zaměřeném na prodej komponent a výrobků z oboru topení, solárního ohřevu, vodovodních instalací, sanity a vybavení koupelen. MIDAS PRÉMIUM KG zpětná klapka DN1, jednoduchá pro hladké potrubí (KG) , PVC TECHNICKÉ PARAMETRY: Rozměr: DN 1Materiál: PVC . Vhodné pro splaškovou odpadní vodu. Midas Klapka zpětná KG DN 1s aretací - KG zpětná klapka s aretací - pro instalaci ve vodorovném směru - ochrana během přívalových dešťů . Přehled možností připojení ACO zpětných klapek na odpadní potrubí.


Vzduchotěsná zpětná klapka KZK 1se silikonovou membránou ideální pro montáž do kruhového potrubí. Podlahová vpust DN1s vodorovným odtokem, s – násobným uzávěrem proti vzduté . Plastový kroužek s kruhovým dvojitím těsněním a . Koncová - žabí klapka DN1s klapkou z nerezové oceli a hrdlem pro plastové potrubí. Sklepní vpust se zpětnou klapkou.


Pro volně polože- né potrubí. L- zpětná klapka se závažím a obtokem.

Zpětné klapky Triplex-K série. KGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 110. Buďte první, kdo napíše recenzi tohoto produktu.


Podobné fráze: zpetna klapka 11 zpetna klapka 1mosaz, zpetna klapka dn 1, kgkl zpetna klapka 11 zpetna klapka 1mm pvc, zpetna klapka faber . Pogumovaná klapka je zavěšená v tělese a zajištěná proti. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky