čtvrtek 4. srpna 2022

Zrcadlo cena za metr

Vybrat si můžete jakýkoliv tvar a rozměr, my Vám dodáme zrcadlo na míru. Ceník výrobků a prací platný od 1. Vrtání otvorů nad O mm, 5- Kč. Brus hran skel typu Cx = x cena za brus . Zrcadla vyrábíme zpravidla na míru.

Máme v nabídce zrcadla standardní. V nabídce naleznete zrcadlo se skleněnou poličkou. Ceny jsou uvedeny bez DPH a platí pouze pro řezané sklo. PŘED OBJEDNÁNÍM JE TŘEBA ZADAT VNITŘNÍ ROZMĚRY RÁMU V cm. VÝSLEDNÁ CENA JE ZÁVISLÁ NA ROZMĚRECH!


Najděte si zrcadlo , které odráží váš styl. Naše cena s DPH: 6Kč ( bez DPH 5Kč ).

Dřevěné zrcadlo opřené o stěnu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Cena dverí vestavných skríní opatrených zrcadly je asi o 0procent vyšší nez u. Metr oboustranné lepicí pásky prijde priblizne na korun. Krytka s vrutem na zrcadlo , rozměry 15x30mm, materiál poniklovaná nebo masivní mosaz. Potřebné příslušenství, vrtačka, vrták, šroubovák, tužka, vodováha, metr.


Na základě vaší specifikace k sestavě zdarma provedeme cenovou kalkulaci a ozveme se zpět. Výpočet cen řezaných a broušených skel. Zadejte rozměr zaokrouhlený nahoru na celé cm. U nadrozměrných a hmotnějších skel ověřte vyrobitelnost a cenu.


Zajímavý dojem zanechá zavěšení na stěnu, které nechá zrcadlo zdánlivě se. Dodáváme zrcadla – mm, zrcadla v rámu (hliníkové rámy), lepení zrcadel na zeď, zrcadla do koupelny, fazetová zrcadla. Pranostika praví, že v březnu máme být schovaní pěkně v teple za kamny.


Báječné dětské HaHa zrcadlo , se kterým si Vaše děti užijí spoustu legrace. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Anděl Přerov Samolepky na zeď dětský metr zvířátka v zoo, x cm.

Masivní rám zvládnete sami a proměníte obyčejné zrcadlo v luxusní záležitost. Líbí se vám krásná velká zrcadla v masivním rámu, ale odrazuje vás vysoká cena ? Pomocí kotoučové pily všechna prkna rozřežte na požadované rozměry, . Krásné koupelnové zrcadlo ohraničené rámem imitující jabloňové dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky