středa 24. srpna 2022

Zpětná klapka kg 100

Kanalizační zpětná klapka slouží jako ochrana proti vzduté vodě (záplavám). KG DN 1(150) (Odpadní zpětná klapka KGKLAP). KG zpětná klapka jednoduchá s aretací DN 1(KGKLAP11). KG odpadní potrubí pro venkovní kanalizaci HT odpadní potrubí pro vnitřní kanalizaci Revizní kanalizační šachty Drenážní trubky a příslušenství Chráničky . KKL110DV, KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN .

Koncová žabí klapka z PVC-U pro napojení na KG potrubí. Je vybavena jednou nerezovou klapkou. HL zpětná klapka DN1HL710. KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN125. TopenilevneTvarovky - Fitinky KG tvarovkyKGKLAP zpětná klapka s aretací - DN 110.


INSTALACE - ROZVODY venkovní kanalizace KG KGKLAP kanalizační zpětná klapka 125. Midas neposkytuje 1 záruku týkající se ochrany proti vniknutí hlodavců.

FK100C, Dostupnost: skladem. Ovládací páčku neponechávejte v mezipoloze. Zpětné vzdutí je vzedmutí vodní. KG kanalizační tvarovky pro venkovní odpadní systémy.


Kolena, odbočky, přechody, redukce,zátky, víčka, zpětné klapky , čistící kusy. Přehled možností připojení ACO zpětných klapek na odpadní potrubí. Zde si můžete vybrat vhodnou ACO zpětnou klapku , aby byl Váš majetek spolehlivě chráněn: 1. Zdvojená zpětná klapka Triplex-K-2. Těsnící pogumovaná koule zajišťuje maximální těsnost klapky již od minimálních tlaků. Série 5Předsestavená skupina: Rev.


Kovové zpětné klapky jsou určeny ke spojování kovových potrubí a to tak, že se do sebe jednoduše. Kovové kulaté zpětné klapky jsou určeny do teploty 1°C. Mezipřírubová zpětná klapka pro běžné topné systémy, vodu nebo oleje.


FKK00G Tvarovka KG koncová klapka na hladký konec plastová DN 1- -, KS. Minimální instalační vzdálenost.

Pogumovaná klapka je zavěšená v tělese a zajištěná proti vypadnutí víkem, má malý. Hmotnost ( kg ) typ 1a typ 102. L- zpětná klapka se závažím a obtokem. KOREM čisticí kus se zpětnou klapkou - hrdlový.


Uzávěr z butylkaučuku B1se zavulkanizovanou uzavírací deskou. V průměrech DN 1- DN 2mohou být trubky a tvarovky vystaveny stálé teplotě. ABS je univerzální tvarovka z vysoce houževnatého plastu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky