pátek 19. srpna 2022

Zpětná klapka na odpadní potrubí

Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod. Kanalizační zpětné klapky Capricorn,Viega a HL. K tomuto jevu může docházet . Odpadní zpětná klapka pro KG potrubí 110.


REDI zpětná klapka pro vnitřní odpad DN bez aretace ZVA50PP.

Vhodné pro potrubí o dimenzi DN 5 7 10 1a 150. KKL110DV, KLAPKA ZPĚTNÁ KG DN 1DVOJITÁ KARMAT s aretací obou. CAPRICORN KGZK dvojklapková zpětná klapka DN1DuoProtect. Během zpětného vzdutí odpadní vody z kanalizace se odpadní potrubí vedoucí nad úroveň zpětného vzdutí nenaplní více, než po úroveň ulice, a zpětná klapka. Zde najdete kvalitní kanalizační zpětné klapky od výrobce Aco a dalších.


Zpětné klapky OTTIMA jsou určené k instalaci v potrubí dešťové a splaškové. Koncová žabí klapka z PVC-U pro napojení na KG potrubí. Zpětná klapka KG s aretací DN 160.

Pro odpadní vody bez obsahu fekálií . DomůINSTALATÉRSKÝ a TOPENÁŘSKÝ MATERIÁL OSMA KG, HT, drenáže, KG venkovní kanalizační potrubí z PVCKG zpětná klapka 110 . Je vhodné ji osadit do potrubí všude tam, kde hrozí zpětný tok a tím vyplavení Vaší. HL koncová žabí klapka DN1s klapkou z nerezové oceli a hrdlem pro plastové potrubí. Stavba jezírka - fitinky, potrubí , lepidla atd. PVC zpětná klapka mm lepení x lepení.


Ta slouží k znemožnění přístupu do odpadního potrubí myším, potkanům a všem. Kvůli opakovaným potopám ve sklepě plánuji použít zpětnou klapku. Sklepní vpust se zpětnou klapkou. Ochrana díky normovaným dvojitým zpětným klapkám a čerpacím zařízením.


KGZK zpětná klapka jednoklapková s aretací DN160. Prodám nepoužitou zpětnou klapku do vzduchového potrubí. Velkoobchod s materiály pro kanalizační a vodovodní sítě, odvodňovací a odpadní.


VODOREGULA navrtávací souprava potrubí. Pitná (Typ 204), surová a odpadní voda. Montujte do vodorovného nebo svislého potrubí tak, aby směr proudění byl . Vnější dešťové odpadní potrubí zřizované zpravidla u domů se šikmou střechou vede od.

MIDAS HT zpětná klapka DN11 jednoduchá pro svislé osazení (HT), plast. Pokud je odpadní potrubí v provozu, hluk vznikající uvnitř. Konstrukce klapky (pohyb koule) umožňuje při čerpání odpadní vody zachování plné světlosti potrubí , čímž se předejde riziku zacpání nečistotami. Automatická zpětná armatura proti vzduté vodě se dvěma klapkami z . HT odpadní a připojovací vnitřní. Na odtoku z odlehčovací komory do další trasy kanalizační sítě bude navrženo.


Na potrubí výtlaku navrhovat kulové zpětné klapky ,. Univerzální kolmá sedla DN 1KG na hlavní potrubí DN 3až 6mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky