úterý 11. října 2016

Hadička k ruční pumpě

Hadička k ruční pumpě - hustilce se závitem Mx 1. Náhradní hadička k ruční hustilce - pumpě se závitem Mx 1. Double Quick I Obouruční pumpa , nafukuje i vyfukuje . V katalogu nemáme podrobnější informace o autoventilek hadicka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

NÁHRADNÍ HADIČKA k hustilce ruční. BBB AirStorm BFP-červená (mod.017). Najdete u nás také veškeré příslušenství od hadiček přes redukce až po těsnění. Ruční pumpa bar, 46x4cm válec oceli, s práškovým nástřikem. Extra výkonná ruční hustilka se zabudovaným měřičem tlaku vhodná pro huštění pneumatik osobních automobilů i jízdních kol.


Pánové už mě to vytáčí do ruda! Každou chvíli mi odchází hadice na ručních pumpách pneumatik. Když koupím novou, tak se obvykle přehřeje a poškodí nebo .

Ruční sací čerpadlo se dvěma kvalitními hadičkami z PVC o délce cm. I tato pumpa se vyznacuje jemným nastavováním vestavený jehlovým ventilkem. Nabízíme kvalitní přečerpávací hadice ruční s pumpičkou, samonasávacím. PAMPERO skládající se z pěti ocelových jehel a hadičky.


Palivové trubky, hadičky včetně ruční podávací pumpy Renault Espace IV Použitý díl. Vysokotlaková hliníková pumpa pre vzduchové vidlice a tlmiče. Otočná gumová hadička pre dosiahnutie minimálnej celkovej dĺžky.


Litrová pumpa pro ruční odsávání oleje. Bazénová chemie skutečně online. Přečerpávací pumpa slouží k přečerpání kapaliny z jedné nádrže (nádoby) do. Pro chlorovou úpravu bazénové vody využijte multi tablet 5v1.


Vhodná pro standardní bazény (cca m- 2m3). Gala, hadička s jehlou pro snadné nafouknutí míčů je součástí balení. Lezyne (pro auto i galuskový ventilek).


Výsuvná hadička s koncovkou pro AV vetil, Samostatný adapter pro FV ventil,. Ultra lehká ruční pumpa velikost S. Manometr s hadičkou pro měření tlaku v pneumatikách má ergonomický design a.

Ruční přečerpávací pumpička, určená pro ruční přečerpávání paliva nebo jiných. Pumpa přečerpávací hadička , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky