úterý 11. října 2016

Kombiklozet

DEEP BY JIKA kombiklozet 380x650x785mm, s nádržkou, bílá. DEEP by JIKA moderní kombiklozet s vodorovným odpadem, bočním napouštěním nádržky, dodáváno včetně montážní sady. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 3mm.


Prohlédněte si cenové nabídky na Jika Ocelové úchyty k duroplast. WC sedátku Lyra plus ( kombiklozet ) 8. JIKA TIGO kombiklozet kapotovaný v stene vario odpad.

Floorstanding WC combi complete, wash down, vertical outlet. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tonic II klozet s inovativní splachovací technologií AquaBlade. Glazovaný vnitřní splachovací kruh.


Nádržka a sedátko není součástí . Co preferujeme u sanitární keramiky? Aby se snadno udržovala a měla nadčasový vzhled. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Jika Lyra plus 8.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Connect Air kombinovaný klozet (kapotovaný) s inovativní splachovací technologií AquaBlade, ze slinutého. Kombi klozet DEEP By Jika hl. Dual Flush, boční napouštení, bílá na Bagno. Evinizi ve yaşadığınız alanı . Připojení odpadu: zadní, spodní. Wc kombi klozet se zabudovanou bidetovou tryskou - UNI odpad.


Kúpeľňa pre osoby s obmedzenými možnosťami pohybu si . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Kupte si jika - deep bílý kombiklozet vodorovný odpad se spodním nap. Jika-Olymp- kombiklozet -se-zvysenou-vyskou KOUPELNY Ptáček. Jika EUROLINE kombi klozet hluboké splachování, vodorovný odpa boční napouštění, bílá.


WC kombiklozet PANDA IDOL rovný odpad. Prodej tohoto produktu skončil. Klozet je dodáván včetně samozavíratelného sedátka (softclose) s novým sytémem . Tento produkt již bohužel není v prodeji.


Vybrat si můžete z podobných produktů níže. Rádi Vám pomůžeme najít alternativu.

LYRA PLUS kombiklozet Scandia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky