středa 12. října 2016

Umyvadlová baterie nástěnná

Nástěnné vodovodní baterie jsou u nás v nabídce ve dvou roztečích a to 1a 100mm. Požadovanou rozteč zvolte níže. Skladem, ihned k odběru ks. Kuchyňská nebo umyvadlová nástěnná baterie s . Baterie stojánkové, umyvadlové , Digitální.


Nabídka umyvadlových baterií nástěnných.

Montáž na stěnu nad umyvadlo, umývátko. Umyvadlové baterie s roztečí 1nebo 1mm. Specialista na vodovodní baterie , sprchový program, WC sedátka a koupelnové doplňky.


AQUALINE nástěnná páková baterie , rozteč 100mm, hubice 150mm, chrom. Baterka na Vás kouká ze stěny a krásně Vám ladí vodu dle Vašich příkazů. Dřezová baterie nástěnná je stará dobrá klasika.


Při renovaci či plánování nové koupelny nebo kuchyně musíme myslet na všechny drobnosti, které s tím souvisí. Vodovodní baterie jsou detailem, který je .

Páková baterie nástěnná pro umyvadlo - umyvadlová baterie rozteč 1mm. Nabízíme umyvadlové baterie , vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické,. Hansgrohe TALIS ELEGANCE vanová nástěnná baterie, sprchový set . Infračervené nástěnné umyvadlové baterie s elektronikou ALS. Bezpečnostní funkce vypnutí . Stojánková dřezová a umyvadlová baterie řady SLIM.


Povrchová úprava baterie je z chromu. Délka ramínka je 3mm Na spodní straně páky baterie je umístěn. CeraPlus bezpečnostní umyvadlová baterie nástěnná DN 15. U naší nástěnné umyvadlové baterie si můžete vybrat typ provedení rozteče. Naše baterie mají také ve většině případů namontovaný perlátor, který šetří vodou.


Vanová baterie nástěnná S-Line S-line Pro bez sprchového setu, 1mm 22. Nejpopulárnější české vodovodní baterie značek Metalia, Titania, Nobless nebo La Torre ve značkovém. Nástěnná umyvadlová baterie Talas od společnosti JIKA s roztečí 1mm, keramickou kartuší a plochým ramínkem 1mm dlouhým.


Dřezové nástěnné baterie Talas nabízíme ve variantách: se spodním otočným raménkem 15 2nebo 3mm. Garantujeme 5letou záruku na povrch . U zrodu této kolekce (silně ovlivněné esencialismem) stojí tvůrčí invence Antonia Bulla.

Tento moderní a dynamický design je současně dynamický a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky