úterý 21. února 2017

Samonosná jímka

Vyrábíme samonosné jímky, které jsou nenáročné na usazení a slouží k jímání odpadních a dešťových vod. U této kontrukce není potřeba celou jímku obetonovat. Jímky (žumpy, nádrže) jsou navržené a staticky. Samonosná jímka je vyráběna v . Jednoduchá manipulace a montáž s dopravou.


Kruhová jímka o velikosti 1mje nejmenší variantou, vhodná tam, kde není třeba skladovat velké množství fekálií.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů jímka samonosná. Plastová jímka NKL-EK - samonosná. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Usazení samonosné konstrukce je nenáročné. Vyrobena ze 1 Polypropylenu s certifikací.


Všechny jímky jsou vyrobené metodou – rotační tváření plastů, jímky jsou z jednoho. Jímka se usazuje dnem na betonovou .

Pro více informací o našich výrobcích a jejích použití prosím navštivte níže uvedené www stránky. Nabízená nádrž je konstrukčně řešena . Válcová jímka samonosná Válcová jímka ležatá typ VL , nádrž samonosná ( vyrobíme i objemy na přání zákazník) Válcová jímka ležatá - je možné jímku. Unikátní nízkoprofilová jímka o objemu m3.


Nádrž na dešťovou vodu výrazně sníží spotřebu pitné vody z kohoutku. Nádrže na dešťovou se vyrábí pro podzemní i nadzemní využít. Použití jímky je vhodné v místech bez možnosti napojení na . Slouží k akumulaci odpadních vo jež vznikají v domácnosti, veřejné budově, anebo . Aug Zborcená plastová jímka , u které dodavatel reklamaci neuznal. Původně vybraná jímka byla deklarována jako samonosná a kromě potřeby. PEHD metodou rotačního tváření, absolutně vodotěsná, pro montáž čerpací technologie pro přečerpávání odpadních vod . Výhodou tohoto typu plastových jímek je nenáročnost na usazení.


Jímky samonosné nejsou vhodné do míst s . Jan Poptávka: samonosná jímka na dešťovou vodu, m Šumperk - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zde naleznete základní informace, parametry a ceník k samonosné jímce Enduro. Hodí se především do dobře propustné zeminy.


Prodám samonosnou nádrž na dešťovou vodu, bez nutnosti obetonování. Možno využívat také jako jímku, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky