pátek 8. prosince 2017

Hadicová zpětná klapka

Univerzální hadicová zpětná klapka , pro napojení na veškeré typy hadic a trubek o vnitřních průměrech 3 4 mm. Zpětná klapka zabraňuje nátoku vody . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Kód: VK- hadicova - zpetna-klapka. Rychlospojky umožňují především rychlé rozpojení a opětovné spojení částí hadic, ale .

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V naší nabídce zpětných klapek najdete celomosazné zpětné klapky s nerezovou nebo zinkovou pružinou o různých průměrech a velikostech. Geberit Dvojitá hadicová přípojka se zpětnou klapkou pro dřezovou zápachovou uzávěrku Účel použití Pro dřezové zápachové uzávěrky . Nabízíme zpětné klapky v různých rozměrech a provedeních včetně klapky s pružinou. Videoprůvodce a praktické informace pro domácí vodárnu.


Použití: - K zamezení zpětného toku ve výtlačném potrubí kalového čerpadla. Při čerpání odpadní a splaškové vody. Spolu s hadicovou svorkou umožňuje snadné zajištění.

Fixfit Starck hadicová přípojka , se zpětným ventilem. Rychlospojka pro okamžité připojení zahradní hadice včetně zpětné klapky. Instalace: Zpětnou klapku zasuneme dovnitř flexo potrubí a stáhneme hadicovou sponou . Samočinný uzávěr, bránící zpětnému proudění vody po vypnutí . Zpětné klapky ihned k expedici za akční ceny. Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na zpětné klapky.


Zabraňuje znečištění a chrání čerpadlo před poškozením. Máme více než let zkušeností v oblasti poradenství a dodávek hadicových spojek, . E nebo 11 sací koš mosazný s vnitřním závitem, mosazný sací koš se sítkem z nerezu a plastu,nerozebíratelný . Bajonetová hadicová spojka 1. GEBERIT -Dvojitá hadicová přípojka se zpětnou klapkou pro dřezovou zápachovou uzávěrku 152. Nákup bez rizika: dní na. Bazénová zpětná klapka PVC mm pro připojení na pružné bazénové hadice průměru.


Ochrana vnitřního vodovodu proti zpětnému nasátí vody byla řešena už v ČSN. Podtlaková klapka (přivzdušňovací apod.). Litinová zpětná klapka bez přisávání vzduchu.

T-kusy a kříže, hadicové nástavce a spony, mycí hlavice,. Hadicový systém pro první zásah bez skříně. Připojovací kus k čerpadlu KÄRCHER vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky