čtvrtek 20. září 2018

Duralové podložky pod kola

Duralové podložky pro rozšíření nápravy včetně příslušenství. CENA ZA 1KUS PODLOŽKY BEZ ŠROUBŮ. Podložky pod kola nejsou schváleny pro provoz na . Vyrobeno z vysoce kvalitního duralu. Dlouhé šrouby a matky je nutné .

Nabízím velmi kvalitní duralové rozšiřovací podložky pod kola všech druhů aut a čtyřkolek včetně šroubů, matek, či závitových šteftů a futer. Kvalitní duralové podložky pro vytažení kola z blatníku nebo na změnu ET. Průchozí rošiřovací podložky od 5mm až po 40mm. V nabídce rovněž podložky na . ReviloShop - prodáváme podložky pod kola , podložky se změnou rozteče i dlouhé. Nabízíme velmi kvalitní duralové rozšiřovací podložky pod kola všech druhů aut a čtyřkolek.


Rozšiřovací (distanční) podložka šíře 20mm, rozteč 5x100. Duralové rozšiřovací distanční podložky pod kola dodávají vašemu Tuning autu punc.

Prodám nové,nepoužité,velmi kvalitní duralové distanční podložky pod kola. Námi nabízené podložky pod kola jsou vyráběny výhradně z kvalitního duralu na CNC stroji. Středící otvor je vybaven osazením, což je důležité pro přesnou montáž kola . Ohledně namáhání podložky vzhledem k hmotnosti vozidla. Jelikož Al kola mám original, . Duralová rozšiřovací podložka pod kola pro vozy . Měl bych dotaz - jakou nevýhodu mají ocelové podložky pod kola ? Jasná je vysoká hmotnost oproti duralovým , ale je to vůbec na autě nějak . Určeno pro vozy s roztečí šteftů 4x113.


Vhodné pro vozy BMW E3 BMW X E70. Oblejdnávka musí být alespoň na dvě podložky ! S jejich použitím odpadá problém s namontováním kol původně určených na jiný typ vozu. Podložka 5mm bez středicího kroužku. Distanční podložky průchozí k montáži pomocí delších šroubů.


Nabízíme rozšiřovací podložky z vysokopevnostní hliníkové slitiny HR špičkové kvality. V sortimentu HR naleznete i kolové šrouby a štefty se standardní i .

Saab, pneu, ocelová kola, litá kola. Ahoj,chci se zeptat,na kolik tak vyjdou podlozky pod kola na nestandardni. Podělím se o vyzkoušené podložky pod kola šíře mm. Varianta potřebuje dalších matic na kola.


Neříkejte mi že v duralu drží jemnej závit :shock:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky