čtvrtek 20. září 2018

Mosazné koleno

Mosazné koleno

Běžná cena: 18Kč s DPH Naše cena: 15Kč s DPH Ušetříte: 2Kč s. Mosazné koleno 90° MF – 0MMS - STANDARD. Skladová dostupnost: Na skladě. Mosazná instalační fitinka se zvýšenou odolností.


Mosazné koleno

Certifikovaný výrobek na pitnou vodu. Společně s panem Fitinkou se nespálíte. EP koleno mosazné , na jedné straně s vnějším a na druhé straně s vnitřním závitem. Závity vnější (MM = ŠŠ) dle ČSN EN ISO 228.


Maximální provozní tlak bar (PN 10). Produkt, Dostupnost, Katalogová cena. Koleno s vnitřními závity , mosaz. Tvoří kluzné a otočné spojení mezi klíčem rychlospojného ventilu a hadicí. Umožňuje snadnou a plynulou manipulaci s hadicí všemi směry kolem . Slouží ke změně směru trubic nebo hadic.


Mosazné koleno

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Uponor pro vnitřní rozvody vody a otopných soustav včetně . Kó Rozměry, Počet KS v balení. Chcete se nás na něco zeptat? Je určeno zejména pro rozvody vody, vzduchu, neabrazivních a . B mosazné fitinky koleno 90st.


Náhradní kolíkový ventil pro G+ mosazné koleno za skvělou cenu na e-shopu HeapCo. W tom obzwláště wynikal jeden pluk, . Prodám Indian koleno sání karburace, foalcový ráfek, klaxon, výměna. Prodám teploměr 1stupňů, mosazné víčko asi chladiče a jiné staré .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky