středa 19. září 2018

Hliníkové palubky

Hliníková palubka je jednoduše hliníkový tenkostěnný profil s perem a drážkou, který má pohledově tvar dřevěné palubky – jednoduše řečeno palubka z . ALUDŘEVO = HLINÍKOVÉ ALUBKY S TRVALOU DEKORAČNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU = NESMRTELNÉ PALUBKY CO JE ALUDŘEVO - 1 . Aludřevo nenatíráš, aludřevo jen užíváš. Velkou výhodou je neomezená životnost a . Jedná se palubky vyrobené z hliníku , které mají speciální povrchovou úpravu. Perfektně imitují dřevěné materiály .

Ocelové nebo hliníkové palubky pro fasády, balkony, ploty. Nabízíme Vám zakázkovou výrobu ocelových nebo hliníkových palubek v celé paletě barev RAL. Dalších, já nevím každých let je potřeba tyto dřevěné palubky. Já bych navrhoval hliníkové fasádní obklady obecně nazývané siding. Aktuální ceník palubek naleznete níže.


Máme vlastní auta k rozvozu . Hliníková oplocení jsou určena pro zákazníky kladoucí důraz na estetiku a trvanlivost. Plotové prvky je možno použít pro výrobu .

We use cookies to personalize content, provide social media features, and analyze our traffic. Learn how we use our site and share our social . Jsme specialisté na kašírování a další práci s plastovými výrobky. V současně době zaměstnáváme pracovníků, s více než 10-ti letou zkušeností v oboru . Popis: Prodám profily, palubky ,podhledy v bíle barvě nové . CZ - dodáváme plastové palubky , fasádní obklady a provětrávané fasády, vnitřní a. Umíme nahradit klasické dřevěné palubky , kde je náročná montáž a hlavně následná údržba – broušení a opětovné lakování vždy po několika letech včetně.


Odvětrané fasády Hafix - hliníkový montážní systém. Příklady použití Rošt pro vodorovně kladené palubky. Kategorie: Hliníkový profil 20x20. OSB desky, cetris desky, plechy apod.


Hliníkové fasády PREFA Sidings pak představují variantu pro . Nepřiznané upevnění palubek s boční drážkou i bez ní. Více informací o výrobku Palubky SM klasik AB 84mL A. Pro výrobu plastových obkladů ( palubek ) se používá pouze kvalitní, stabilizované a tvrzené PVC. Je zárukou vaší dlouhodobé spokojenosti a stabilních . Parapety z taženého hliníku jsou v síle - mm.

Palubky , podlahová prkna, terasová prkna, hoblovaná prkna, hranoly a fošny, ploty, plotovky to vše za nejlepší ceny v okolí Ostravy a Opavy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky