středa 19. září 2018

Hodiny pragotron bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hodiny pragotron. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Velké oboustranné hodiny pragotron. Nabízím více kusů původních průmyslových nástěnných hodin Pragotron.


Plechový ciferník je krytý sklem.

Tyto stopky jsou řízené oscilátorem,zobrazování zde zajišťují klasické LCD segmenty barvy zelené, s dobrou . Hodiny pragotron -stav ako na fotky-pozri vsetky moje inzeraty- PONUKA PLATI DO ZMAZANIE! Občas stojí za to projít bazary. V současné době produkujeme nejmodernější elektronické časoměrné soustavy pro školy, podniky, nemocnice, veřejné budovy , veřejná . Pragotrony jsou původně hodiny , které byly řízeny centrálně.


Obstarat si je můžete na Aukru, či zkusit různé bazary , například Halabalashop, . Generátor minutových nebo sekundových impulzů pro nástěnné hodiny , píchačky, překlápěcí hodiny aj.

Může řídit podružné hodiny firem Elektročas, Pragotron. AA baterii tovarni industrialni elektročas. Mechanizmus hodín je ovládaný . A to v bývalém NDR, kam je Pragotron dodával. Sehnal jsem tamtéž i mateřské hodiny , . Nástěnné bakelitové hodiny Pragotron PJ-27.


Starožitné hodiny na stenu za skvelé ceny online. Nabízím nikdy nepoužité velké 44x44cm oboustranné hodiny Pragotron typ PE 4výroba čssr. Své zboží získávají majitelé studia Nanovo tak, že objíždějí bazary po. Ze zahraničí je zájem například o velké nástěnné hodiny Pragotron , . PRAGOTRON PJ1– NÁSTĚNNÉ HODINY. Mám už dlouhou dobu zálusk na stojací hodiny PENDEL z kolekce.


Retro hodiny Pragotron rozměry 50cm šířka a hloubka 12cm, původní strojek. Tyto hodiny podle inventárního štítku pochází z jedné ZŠ poblíž Liberce. Ale já jsem je koupil na internetovém bazaru za velice slušnou cenu.

Designové poklady nejčastěji hledají v bazarech , na internetu, osvědčená je prý i metoda “jedna paní povídala”. CZ – inzerce, on-line bazar , inzerce zdarma. Hodiny jsou úplně nové, nepoužité v původní krabici s příslušenstvím (držáky na pověšení).


Digitální stopky Pragotron DS35.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky