středa 19. prosince 2018

Funkce třícestného ventilu

Funkce třícestného ventilu

Jedno potrubí je napojeno na třícestný ventil z kotle, další potrubí zásobuje topnou. Třícestný ventil může zastávat dvě různé funkce , a to:. Správného nastavení teploty na zpátečce můžeme docílit regulací trojcestného ventilu.


Topná soustava by tedy měla být správně regulována. Zadáno: třícestný směšovací ventil DN s pohonem (směšovací funkce ). Animace funkce třícestného redukčního ventilu. Ludvík Kochaníček Profil uživatele 21. Snímky pro popis funkce třícestného VR . Třícestné směšovací ventily jsou určeny pro směšovací funkci ve vytápěcích a chladicích aplikacích.


K dispozici jsou v provedení . Připojení ventilu na potrubí v rozdělovací funkci je následující (viz obr.č.3):. Regulace spotřebiče třícestným regulačním ventilem v rozdělovací funkci. Organizace: IMI Hydronic Engineering Firemní článek.


Funkce třícestného ventilu

Při návrhu třícestného ventilu se sleduje i autorita ventilu. Funkce trojcestného směšovače je v obou krajních polohách taková jak jste ji . A vysvětlíte mi prosím rozdíl mezi funkcí čtyř a tří cestného ventilu ? Podle vložením trojcestného ventilu do samotížky zvýšíte tlakovou ztrátu systému a samotíž . Podstata správné funkce regulace je v zapojení měřící a regulační techniky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky