středa 19. prosince 2018

Huštění pneumatik octavia

Vím, že by se měli hustit na 2. V Turbo ÚSPORNÁ JÍZDA DÍL Č. Letní a zimní pneumatiky Skoda Octavia 1. S rezulteo, najděte rozměry Vašich pneumatik Skoda Octavia 1. Tlak vzduchu v pneumatikách: Skoda Octavia.

Tabulka huštění pneumatik tlak v jednotkách bar. Aby pneumatiky na vozidle správně fungovaly a dlouho vydržely je nutné dodržovat správné huštění na . Zkontrolujte si také tlak vzduchu v pneumatikách: Skoda Octavia Combi. Použití správného tlaku v pneumatikách má vliv na: životnost pneumatik , spotřebu . Pro příklad se podívejme na doporučené tlaky u pneumatik pro Škoda Octavie 2. Goodyear UG předepsaný tlak ( na víčku nádrže) je ale výrobce pneu doporučuje pro Octavii tlak 4. Přesně, je to moc málo, protože výrobce je tupý a pár milionů prodaných aut mu ke zjištění správného tlaku v pneu nestačí.


Přečtěte si náš článek a informujte se.

Vadný ventilek není žádnou raritou, proto je dobré jeho těsnost kontrolovat po každém huštění pneumatik. K tomuto Vám stačí naslinit hlavu . Informace a rady pro pneumatiky a alu kola. Renault Laguna, Megane, Škoda Octavia II, VW Golf V, Audi AA BMW…).


Octavia ) alebo na stlpiku dverí (napr Škoda Fabia Model Rozmer pneumatík Tlak pneu (bar) Tlak pneu (bar) Bežná prevádzka . Doporučené hodnoty huštění pneumatik pro Škodu Fabii první generace. Pneumatiky Hankook jsou zajímavou variantou pro evropské motoristy. Hankook jako celek patří mezi TOPsvětových proucentů pneumatik a kvalita a . Doporučujeme hustit pneumatiky podle návodu k vašemu vozidlu. Ani vysoce kvalitní pneumatiky nejsou zcela odolné proti nástrahám, které na vás mohou čekat na cestách.


Ať už jde o hřebíky, nebo ostré obrubníky a kameny, . Jedinou chybou přitom byla neschopnost postarat se o správný tlak pneumatik - stačilo tedy tlak pneu korigovat a problém byl rázem pryč. Hustící tlaky pneumatik osobních vozidel platí pro rychlost nad 160. Seznamte se s širokou řadou pneumatik Michelin pro vaše vozidlo SKODA OCTAVIA a vyberte si z ní již dnes.


Výměnu zimních pneumatik za letní je doporučováno provádět na jaře, když již. Správné huštění pneumatik - dodržovat hodnoty tlaku stanovené výrobcem a . TÍTEK ROZMĚRŮA TLAKŮ HUŠTĚNÍ PNEUMATIK A ŠTÍTEK S ÚDAJI O .

Vyšší huštění při jízdě s více zatíženým vozem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky